96 % voznikov Opla naše servisne storitve ocenjuje kot zelo dobre ali odlične

car
Enaka kakovost ob prihranku do 40 %
Vaš Opel ohrani tovarniško garancijo
Vgrajujemo zgolj certificirane nadomestne dele
Servisna mreža na voljo po vsej Sloveniji
Akcijska ponudba
benefit
Premontaža pnevmatik že od 19,90 EUR
Nudimo vam hitro in celovito premontažo pnevmatik po najboljši ceni – prihranite in poskrbite za varno vožnjo v novi sezoni!
benefit
Menjava olja in filtra že od 39,90 EUR
Z menjavo motornega olja in filtra vašemu vozilu spet omogočimo optimalno delovanje. Do 30. 9. si menjavo lahko zagotovite po akcijski ceni.
benefit
Dezinfekcija avtoklime že za 19,90 EUR
Klimatsko napravo vašega vozila dezinficiramo že za 19,90 EUR, kabinski filter pa zamenjamo z 20 % popustom na material!
benefit
Jesenski preventivni pregled že od 9,90 EUR
Pregled glavnih sklopov vozila vam zagotovi varno vožnjo v novi sezoni!
NAJVEČKRAT IZBRANE STORITVE ZA OPEL
icon
Brezplačni pregled vozila v 30 točkah
Za vašo varno vožnjo brezplačno pregledamo vse glavne sklope vašega vozila. Pregled prepreči stroške, ki bi lahko nastali zaradi okvar.
icon
Menjava motornega olja in filtra
Z menjavo motornega olja in oljnega filtra, ki je skladna s predpisanim intervalom, motorju vozila spet omogočimo brezhibno delovanje.
icon
Menjava filtrov
Zamenjamo filtre goriva, kabinskega prostora in zraka, ki so potrebni za nemoteno delovanje vozila ter vaše zdravje in dobro počutje v vozilu.
icon
Premontaža pnevmatik
Pnevmatike na vozilu morajo biti vedno ustrezne in brezhibne. S sezonsko premontažo poskrbimo, da je vaša vožnja varna, poraba pa manjša.
icon
Servis zavornega sistema
Zanesljivost zavor zagotovimo z njihovim preverjanjem in servisiranjem, ki ga je priporočljivo opraviti vsaj enkrat letno.
icon
Servis klimatske naprave
Poskrbimo za avtoklimo, ki je nujna za varnost – poleti hladi kabino, v ostalih obdobjih leta pa skrbi za odroševanje ali odmrzovanje stekel.
icon
Menjava sklopke
Sklopko vašega vozila zamenjamo, ko začne zdrsavati ali pri okoli 150.000 prevoženih kilometrih, ko je menjava predpisana.
icon
Sezonski pregled vozila
Za varno vožnjo v novi sezoni preverimo hladilni sistem, jermene, tekočine, zavore, pnevmatike, izpušni sistem, akumulator, klimo in osvetlitev.
icon
Pregled vozila pred tehničnim pregledom
Za gladko opravljen tehnični pregled pregledamo vse ključne točke vozila. Prepoznamo tudi napake, ki jih lahko tehnični pregled spregleda.
icon
Pregled pred nakupom ali prodajo vozila
Prodajate svoje vozilo ali se odločate za nakup rabljenega? Pripeljite vozilo na mehanični pregled z oceno stroškov za odpravo pomankljivosti.
icon
Diagnostični pregled s priklopom na tester
Z elektronsko diagnostiko preverimo delovanje sistemov in podsistemov vašega vozila, kar je podlaga za učinkovito odpravo morebitnih napak.
icon
Redni servis vozila
Na letnem servisu vaše vozilo temeljito preverimo. Servisiranje po načrtu vzdrževanja proizvajalca je pogoj za ohranitev tovarniške garancije.
icon
Menjava tekočin vozila
Različne tekočine v vozilu skrbijo za delovanje motorja, zaviranje in preglednost. Za vašo varno vožnjo tekočine preverimo in zamenjamo.
icon
Menjava akumulatorja
Iztrošen akumulator pravočasno zamenjamo z novim, da vam lahko zagotavlja brezhiben zagon vozila v vseh vremenskih razmerah.
icon
Servis izpušnega sistema
Poskrbimo za brezhibnost izpušnega sistema vozila, ki mora zmanjševati hrup in emisije ter izpuhom preprečevati vstop v kabino.
icon
Sezonska hramba pnevmatik
Hramba pri nas je odlična rešitev, če doma nimate prostora za shranjevanje pnevmatik in če želite premontažo še poenostaviti.
icon
Optična nastavitev podvozja
Z avtooptiko vozilu zagotovimo dobro lego, preprečimo prekomerno obrabo pnevmatik in poskrbimo za brezhiben krmilni sistem.
icon
Servis vzmetenja
Na podlagi diagnoze zagotovimo, da vzmetenje vašega vozila uspešno absorbira sunke in vsak trenutek ohranja kolesa na cesti.
icon
Servis podvozja
S servisom poskrbimo, da imate spet popoln nadzor nad vozilom, brez uhajanja vozila iz smeri, pokanja in zanašanja v ovinkih.
icon
Pregled karoserije
Z zgodnjim odkrivanjem poškodb karoserije preprečimo kasnejša draga popravila in pomagamo ohranjati vrednost vašega vozila.
icon
Popravilo karoserije
Večje ali manjše poškodbe na karoseriji strokovno popravimo, s tem pa pomagamo ohraniti kakovost in vrednost vašega vozila.
icon
Popravilo avtostekla
Za zagotovitev varne vožnje avtomobilsko steklo zamenjamo pri vsaki poškodbi, ki je večja od kvadratnega centimetra.
icon
Servis hladilnega sistema
Hladilni sistem vozila strokovno pregledamo in odpravimo morebitne napake, ki bi lahko privedle do pregrevanja in okvar.
icon
Servis žarometov
Celovito pregledamo in servisiramo osvetlitev v kabini, še posebej pa zunanjo osvetlitev vozila, ki vam zagotavlja vidljivost na cesti.
icon
Menjava jermenov
Jermene v vozilu pregledamo in po potrebi zamenjamo. Pravočasna menjava je ključna, saj strgani jermen poškoduje motor.
icon
Menjava brisalcev
Pregledamo sprednje in zadnje metlice brisalcev in jih zamenjamo, če samo razmažejo vodo po steklih, namesto da bi jo obrisali.
PRIKAŽI VSE STORITVE
+
PRIKAŽI MANJ
-
Oddajte povpraševanje
Oddajte neobvezujoče povpraševanje za svoj Opel in kontaktiral vas bo izbrani serviser. Dogovorili vse podrobnosti glede servisiranja, termina in ponudbe.

Vaša prijava na servis je bila uspešna

V kratkem vas bo kontaktiral izbrani serviser, s katerim boste uskladili vse podrobnosti.
POMEMBNO
Da se bomo lahko bolje pripravili na vaš obisk, vas prosimo, da pred klicem serviserja pripravite naslednje podatke:
  • VIN številko šasije vozila, ki jo najdete v prometni knjižici,
  • letnik vozila,
  • število prevoženih kilometrov.
Veselimo se vašega obiska!

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.