Pozdravljen

S Service MAXX lahko prihranite! Včlanite se v MAXX Club in koristite servisne ugodnosti.

Želim prihraniti

Vulkanizerstvo

Varno in brezskrbno lahko vozite le s pravilno nameščenimi, uravnoteženimi in napolnjenimi pnevmatikami. Pri Service MAXXu jih za tvoje vozilo strokovno izberemo in zanje v celoti poskrbimo.

Izbira najboljših pnevmatik

Pnevmatike zelo vplivajo na kakovost in varnost vožnje, saj morajo biti pravilno nameščene, uravnotežene in napolnjene. Ključno je tudi, da je podvozje nastavljeno skladno s predpisi. Nenazadnje šteje tudi prava izbira pnevmatik – glede na tip vozila in tvoj slog vožnje.

Pnevmatike redno preverjajte:

  • poskrbite, da so vedno optimalno napolnjene,
  • če sumite, da je z njimi nekaj narobe, se oglasite na našem servisu.

Pomembnost ustreznih pnevmatik

Varno vožnjo zagotavlja zgolj ustrezno nameščena, pravilno uravnotežena in z ustreznim tlakom napolnjenja pnevmatika! To je dejstvo, saj računajo na naš avtomobil mnogi. Pa naj to velja za družinske člane, sorodnike, prijatelje, sosede, taščo ali vse tiste, ki se prav tako kot vi znajdejo v prometnem toku v bližini vašega vozila. To je veliko zaupanje in velika odgovornost, ki je ne gre nikoli prezreti! Pnevmatika predstavlja po tej plati enega izmed ključnih dejavnikov avtomobilske varnosti, ki ji moramo namenjati konstantno pozornost.

V centrih Service MAXX skrbimo za vozila celovito. Kar pomeni, da se naša skrb še zdaleč ne konča s servisiranjem in preventivnimi pregledi motorja, zavor ali izpušnega sistema. Service MAXX strokovnjaki se z enako mero natančnosti posvečajo pravilnemu vzdrževanju in izbiri pnevmatik. Serviserji zato redno pregledujejo pnevmatike na vseh vozilih in jih po potrebi rotacijsko premestijo in uravnotežijo. To storijo tudi v primeru, če slednje predvideva redni načrt tovarniškega vzdrževanja.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.

Sodelujemo s preko 600 znamkami