Popravilo motorja

Vklop opozorilne lučke Check engine vas opozarja, da je z motorjem nekaj narobe. Ker je lahko okvara tudi težja, nas v tem primeru nujno obiščite.

Lučko jemljite resno

Vklopljena lučka 'Check engine' nakazuje, da je treba z diagnostično opremo kar najhitreje pregledati motor. Če lučka utripa, je stanje še bolj resno. Vozilo v tem primeru takoj ustavite, saj lahko v nasprotnem primeru pride do obsežnih poškodb motorja.

Pomembno:
  • če lučka Check engine utripa, takoj ustavite avto,
  • lučko v vsakem primeru vzemite resno in se oglasite pri nas.
Redno vzdrževanje hladilnega sistema

S Service MAXX vzdrževanjem deluje hladilni sistem avtomobila učinkovito in varno v vseh okoliščinah. Z rednim vzdrževanjem hladilnega sistema se lahko v veliki meri izognemo dragim popravilom, kjer Service MAXX zelo dosledno sledi vsem tovarniškim priporočilom za vaše vozilo, na čelu s predpisanimi intervali menjave hladilne tekočine.

Motorne glave iz aluminija se pregrejejo in celo stopijo. Tesnila na motorni glavi eksplodirajo in motor se pokvari. Vi in vaša družina obtičite na cesti, stroški popravil pa pogosto presežejo ekonomsko vrednost nekaj let starega vozila. Zato zaupajte redne preglede hladilnega sistema centru Service MAXX, kjer vam bomo morebitne napake odpravili v najkrajšem možnem času na cenovno najbolj sprejemljiv način.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.