Klimatska naprava

Klimatska naprava povečuje udobje in tudi varnost vožnje. Zato mora dobro delovati. Pri Service MAXXu napake odpravimo hitro in cenovno ugodno.

S klimatsko napravo bolje vidite

Neustrezen pretok zraka v prezračevalnem sistemu je treba odpraviti kar najhitreje. Če klimatska naprava ne deluje, je odroševanje in zimsko odmrzovanje stekel resen problem, ki ogroža varnost vseh udeležencev v prometu.

Klima združi prijetno s koristnim:
  • vožnja je udobnejša – zaradi optimalne temperature,
  • in varnejša – s klimo pozimi odrosite in odmrznete stekla.
Strokoven pristop je ključen

Servisni centri Service MAXX so zato opremljeni z napravami za ugotavljanje napak na klimatskih sistemih, kjer strokovnjak ugotovi, ali prihaja in kje prihaja do uhajanja hladilnega sredstva iz klimatske naprave ter nato napako odpravi v najkrajšem možnem času na cenovno najbolj ugoden način. Poudariti velja, da je treba neustrezen ali napačen pretok zraka v prezračevalnem sistemu odpraviti v najkrajšem možnem času, saj ne gre le za okrnjeno udobje! Problem je večji in z varnostnega vidika bolj zastrašujoč.

V centrih Service MAXX skrbimo za vozila celovito. Kar pomeni, da se naša skrb še zdaleč ne konča s servisiranjem in preventivnimi pregledi motorja, zavor ali izpušnega sistema. Service MAXX strokovnjaki se z enako mero natančnosti posvečajo pravilnemu vzdrževanju in izbiri pnevmatik. Serviserji zato redno pregledujejo pnevmatike na vseh vozilih in jih po potrebi rotacijsko premestijo in uravnotežijo. To storijo tudi v primeru, če slednje predvideva redni načrt tovarniškega vzdrževanja.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.