Pozdravljen

S Service MAXX lahko prihranite! Včlanite se v MAXX Club in koristite servisne ugodnosti.

Želim prihraniti

Klimatska naprava

Klimatska naprava povečuje udobje in tudi varnost vožnje. Zato mora dobro delovati. Pri Service MAXXu napake odpravimo hitro in cenovno ugodno.

S klimatsko napravo bolje vidite

Neustrezen pretok zraka v prezračevalnem sistemu je treba odpraviti kar najhitreje. Če klimatska naprava ne deluje, je odroševanje in zimsko odmrzovanje stekel resen problem, ki ogroža varnost vseh udeležencev v prometu.

Klima združi prijetno s koristnim:

  • vožnja je udobnejša – zaradi optimalne temperature,
  • in varnejša – s klimo pozimi odrosite in odmrznete stekla.

Strokoven pristop je ključen

Servisni centri Service MAXX so zato opremljeni z napravami za ugotavljanje napak na klimatskih sistemih, kjer strokovnjak ugotovi, ali prihaja in kje prihaja do uhajanja hladilnega sredstva iz klimatske naprave ter nato napako odpravi v najkrajšem možnem času na cenovno najbolj ugoden način. Poudariti velja, da je treba neustrezen ali napačen pretok zraka v prezračevalnem sistemu odpraviti v najkrajšem možnem času, saj ne gre le za okrnjeno udobje! Problem je večji in z varnostnega vidika bolj zastrašujoč.

V centrih Service MAXX skrbimo za vozila celovito. Kar pomeni, da se naša skrb še zdaleč ne konča s servisiranjem in preventivnimi pregledi motorja, zavor ali izpušnega sistema. Service MAXX strokovnjaki se z enako mero natančnosti posvečajo pravilnemu vzdrževanju in izbiri pnevmatik. Serviserji zato redno pregledujejo pnevmatike na vseh vozilih in jih po potrebi rotacijsko premestijo in uravnotežijo. To storijo tudi v primeru, če slednje predvideva redni načrt tovarniškega vzdrževanja.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.

Sodelujemo s preko 600 znamkami