Servisne storitve

Nudimo preko 100 različnih storitev za vaše vozilo, ki s servisiranjem pri nas ohrani tovarniško garancijo. Zagotavljamo vam ugodne cene, prijaznost, brezhibno kakovost in jamstvo.

96.8 % ljudi je ocenilo našo storitev kot odlično
12-mesečno jamstvo na storitve in rezervne dele
Pri nas se ohrani tovarniška garancija
icon
Menjava motornega olja in filtra
Z menjavo motornega olja in oljnega filtra, ki je skladna s predpisanim intervalom, motorju vozila spet omogočimo brezhibno delovanje.
Že od 39,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Menjava filtrov
Zamenjamo filtre goriva, kabinskega prostora in zraka, ki so potrebni za nemoteno delovanje vozila ter vaše zdravje in dobro počutje v vozilu.
Že od 19,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Premontaža pnevmatik
Pnevmatike na vozilu morajo biti vedno ustrezne in brezhibne. S sezonsko premontažo poskrbimo, da je vaša vožnja varna, poraba pa manjša.
Že od 19,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Servis zavornega sistema
Zanesljivost zavor zagotovimo z njihovim preverjanjem in servisiranjem, ki ga je priporočljivo opraviti vsaj enkrat letno.
Že od 69,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Servis klimatske naprave
Poskrbimo za avtoklimo, ki je nujna za varnost – poleti hladi kabino, v ostalih obdobjih leta pa skrbi za odroševanje ali odmrzovanje stekel.
Že od 39,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Menjava sklopke
Sklopko vašega vozila zamenjamo, ko začne zdrsavati ali pri okoli 150.000 prevoženih kilometrih, ko je menjava predpisana.
Že od 189,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Sezonski pregled vozila
Za varno vožnjo v novi sezoni preverimo hladilni sistem, jermene, tekočine, zavore, pnevmatike, izpušni sistem, akumulator, klimo in osvetlitev.
Že od 9,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Pregled vozila pred tehničnim pregledom
Za gladko opravljen tehnični pregled pregledamo vse ključne točke vozila. Prepoznamo tudi napake, ki jih lahko tehnični pregled spregleda.
Že od 14,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Pregled pred nakupom ali prodajo vozila
Prodajate svoje vozilo ali se odločate za nakup rabljenega? Pripeljite vozilo na mehanični pregled z oceno stroškov za odpravo pomankljivosti.
Že od 14,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Diagnostični pregled s priklopom na tester
Z elektronsko diagnostiko preverimo delovanje sistemov in podsistemov vašega vozila, kar je podlaga za učinkovito odpravo morebitnih napak.
Že od 19,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Redni servis vozila
Na letnem servisu vaše vozilo temeljito preverimo. Servisiranje po načrtu vzdrževanja proizvajalca je pogoj za ohranitev tovarniške garancije.
po predračunu Preverite ponudbo
icon
Menjava tekočin vozila
Različne tekočine v vozilu skrbijo za delovanje motorja, zaviranje in preglednost. Za vašo varno vožnjo tekočine preverimo in zamenjamo.
Že od 19,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Menjava akumulatorja
Iztrošen akumulator pravočasno zamenjamo z novim, da vam lahko zagotavlja brezhiben zagon vozila v vseh vremenskih razmerah.
icon
Servis izpušnega sistema
Poskrbimo za brezhibnost izpušnega sistema vozila, ki mora zmanjševati hrup in emisije ter izpuhom preprečevati vstop v kabino.
Že od 49,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Sezonska hramba pnevmatik
Hramba pri nas je odlična rešitev, če doma nimate prostora za shranjevanje pnevmatik in če želite premontažo še poenostaviti.
Že od 9,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Optična nastavitev podvozja
Z avtooptiko vozilu zagotovimo dobro lego, preprečimo prekomerno obrabo pnevmatik in poskrbimo za brezhiben krmilni sistem.
Že od 39,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Servis vzmetenja
Na podlagi diagnoze zagotovimo, da vzmetenje vašega vozila uspešno absorbira sunke in vsak trenutek ohranja kolesa na cesti.
Že od 144,80 EUR Preverite ponudbo
icon
Servis podvozja
S servisom poskrbimo, da imate spet popoln nadzor nad vozilom, brez uhajanja vozila iz smeri, pokanja in zanašanja v ovinkih.
Že od 38,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Pregled karoserije
Z zgodnjim odkrivanjem poškodb karoserije preprečimo kasnejša draga popravila in pomagamo ohranjati vrednost vašega vozila.
Že od 19,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Popravilo karoserije
Večje ali manjše poškodbe na karoseriji strokovno popravimo, s tem pa pomagamo ohraniti kakovost in vrednost vašega vozila.
predračun po oceni škode Preverite ponudbo
icon
Popravilo avtostekla
Za zagotovitev varne vožnje avtomobilsko steklo zamenjamo pri vsaki poškodbi, ki je večja od kvadratnega centimetra.
Že od 49,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Servis hladilnega sistema
Hladilni sistem vozila strokovno pregledamo in odpravimo morebitne napake, ki bi lahko privedle do pregrevanja in okvar.
icon
Servis žarometov
Celovito pregledamo in servisiramo osvetlitev v kabini, še posebej pa zunanjo osvetlitev vozila, ki vam zagotavlja vidljivost na cesti.
Že od 29,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Menjava jermenov
Jermene v vozilu pregledamo in po potrebi zamenjamo. Pravočasna menjava je ključna, saj strgani jermen poškoduje motor.
Že od 149,90 EUR Preverite ponudbo
icon
Menjava brisalcev
Pregledamo sprednje in zadnje metlice brisalcev in jih zamenjamo, če samo razmažejo vodo po steklih, namesto da bi jo obrisali.
Že od 12,90 EUR Preverite ponudbo

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.