Service MAXX - PSC JEREB, UROŠ JEREB s.p.

4,3
4,3 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 7
Ocena: 4,3 (Št. ocen : 61)

Begunjska cesta 6a, 4248 Lesce, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 16:30

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
  • družinsko podjetje s 55-letno tradicijo
  • specialisti za avtokleparske storitve
  • kakovostne storitve menjave stekel
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis PSC UROŠ JEREB)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis PSC UROŠ JEREB)

4,3
4,3 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,3 (Št. ocen : 61)
RASIM MEHUROVIČ
21.05.2019
Prijetno presenečenje glede vseh storitev na avtoservisu Jereb. Ugodna cena vseh storitev, komunikacija na najvišjem nivoju.Vse je bilo urejeno po dogovoru. Zelo priporočam obisk servisa Jereb.
(Anonimen)
24.02.2019
Zadovoljen.
(Anonimen)
08.04.2018
Zelo sem zadovoljen po opravljenem servisu in ceno le tega
(Anonimen)
17.01.2017
hvala se priporočam,so prijazni do strank
(Anonimen)
18.10.2016
Odlično!
(Anonimen)
03.06.2016
Vse pohvale servisu Jereb v Lescah. Pošteni fantje ki vrhunsko opravijo svoje delo.
(Anonimen)
12.05.2016
Zelo priročno, strokovno opravljeno,izredno prijazno osebje,skratka same pohvale.
Ler pozdrav Zvonka

Spoznajte naš servisni center (servis PSC UROŠ JEREB)

Pri družini Jereb iz Lesc so se s popravljanem avtomobilov začeli ukvarjati pred dobrega pol stoletja, leta 1962. Družinsko podjetje je tedaj s svojo ženo ustanovil oče Uroša Jereba, današnjega vodje in lastnika centra Service MAXX - PSC JEREB. V tistih 'starih' časih je podjetje nastalo iz nič, glavni namen nastanka pa je bila zagotovitev lažjega življenja mladi družini. Pogovarjali smo se z Urošem Jerebom. Ujeli smo ga med servisiranjem zavor pri vozilu ene od strank, zato ga nismo hoteli preveč motiti. Na hitro smo mu ukradli nekaj minut.

Uroš Jereb

direktor Service MAXX – PSC JEREB
Starša sta vam gotovo povedala, kako je bilo na začetku.

Začetki so bili čisto preprosti. Podjetje sta tvorila onadva, nikogar drugega ni bilo. Mama je skrbela za računovodstvo, administracijo in nabavo, oče pa je popravljal avtomobile. Dolga leta sta sama skrbela za ves posel, vse do takrat, ko sem se v delo počasi začel vključevati tudi jaz.

Moj oče je bil eden najboljših avtokleparjev daleč naokrog. V karieri je izučil več kot 15 avtokleparskih mojstrov, ki so potem večinoma imeli lastne uspešne kariere.
Vaš oče je bil znan strokovnjak?

Moj oče je bil eden najboljših avtokleparjev daleč naokrog. Imel je izjemno bogato znanje in izkušnje. V tistih časih, ko so informacije krožile bistveno počasneje kot danes, je njegov sloves vseeno segel daleč naokrog in k nam so prihajali ljudje iz cele Slovenije in še od drugod. Oče je bil učitelj mnogim. Ni imel pomislekov glede širjenja znanja na druge. V karieri je izučil več kot 15 avtokleparskih mojstrov, ki so potem večinoma imeli lastne uspešne kariere.

Zelo priročno, strokovno opravljeno, izredno prijazno osebje, skratka same pohvale.
Zvonka Lokar
Tudi vas je dobro izučil, mar ne?

Tudi mene. Zelo sem mu hvaležen.

Od tistih časov ste bistveno razširili ponudbo. Kaj vse danes ponuja vaš center?

Nudimo servisiranje vseh vrst vozil, kleparsko ličarska popravila, servis zavor, motorjev in menjalnikov, menjavo stekel, svetil in brisalcev, vulkanizerske storitve, vzdrževanje izpušnih sistemov, servis klimatskih naprav, servis podvozja in avtooptiko, menjavo akumulatorjev in servis avtoelektrike.

Zakaj partnerstvo z mrežo Service MAXX?

Iz več razlogov. Že na zunaj se vidi, da gre za resnega partnerja – govorim o izdelani grafični podobi, ki takoj sporoča, da gre za resen in zanesljiv servisni center. S Service MAXXom smo gotovo pridobili na kredibilnosti. Ne gre pa le za izgled, mreža pomaga tudi pri marketingu, izobraževanju, omogoča širšo ponudbo storitev, tehnično pomoč, pa nakup rezervnih delov po najugodneših cenah in tako naprej.

Kakšni so načrti za naprej?

Rad bi se strokovno še izpopolnil, tudi v sodelovanju z mrežo Service MAXX. Želim si tudi, da bi bile stranke še naprej zadovoljne s kakovostjo storitev našega centra.

Uroš, zmotila sem vas med popravljanjem zavor. Pa ostaniva pri njih. Največ ljudi zanima prav menjava ali servis zavor, od vseh posegov pri avtu. Kateri so simptomi slabih zavor in kaj storiti, če jih opazimo?

Simptomi so različni, pomenijo pa različne vrste okvar. Tako lahko občutimo premehak pedal, pretrd pedal, pri zaviranju lahko trese volan in tako naprej. Vsak od teh simptomov govori o neki drugi komponenti zavor, ki jo je treba popraviti. Najhujši simptom od vseh pa je glasno hreščanje v kolesih, ki nas opomni na to, da je res skrajni čas za obisk servisa. V tem primeru je neposredno ogrožena naša varnost na cesti.

Kolikokrat na leto je pametno pregledati zavore?

Pridi v naš servisni center.

Za prijavo na servis nas pokličite na številko

080 62 99 ali se udobno prijavi preko spleta

Popolnoma zadovoljen! V ta servis bom še prišel servisirat svoja vozila. Priporočam!
Ambrožič Borut, Podnart
 

Servisne storitve (servis PSC UROŠ JEREB)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.