Service MAXX - MATJAŽ JELEN - DIESEL SERVIS d.o.o.

4,2
4,2 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 4
Ocena: 4,2 (Št. ocen : 13)

Gomilsko 25, 3303 Gomilsko, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 12:00
 13:00 - 17:00
Sobota:07:00 - 12:00

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
  • servisiranje avtomobilskih in drugih diesel sistemov
  • merilnik za merjenje moči motorjev
  • najsodobnejša oprema za diagnosticiranje in servisiranje
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis MATJAŽ JELEN)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Prijava na servis: ostale servisne storitve (servis MATJAŽ JELEN)

Spletni iskalnik vam bo za vaše vozilo natančno izračunal ceno servisne storitve. Preizkusite izračun!

Mnenja in ocene strank (servis MATJAŽ JELEN)

4,2
4,2 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,2 (Št. ocen : 13)
MARJANA ŠMAJS
20.10.2018
Zelo sem zadovoljna, ker sem že vnaprej seznanjena z ceno, kar me je prej motilo, da nisem NIKOLI vedela koliko bo stalo, spraševati vnaprej pa je neprijetno.(Anonimen)
30.12.2016
sem zelo zadovoljen z odnosom do stranke kakor tudi z njihovo strokovnostjo in kvaliteto izvršenih storitev
(Anonimen)
30.12.2016
Zelo sem zadovoljen s prijaznostjo pri sprejemu in prevzemu vozila, s strokovnim svetovanjem in kvaliteto opravljenega dela
(Anonimen)
21.12.2016
zadovoljen, ker sem dobil želen podatek + dodatne koristne!!!

Spoznajte naš servisni center (servis MATJAŽ JELEN)

Service MAXX – Matjaž Jelen s.p. je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki je v Žalcu ter njegovi bližnji in širši okolici zelo dobro poznano. Z dejavnostjo podjetja je pričel oče današnjega direktorja Matjaža Jelena, ki se je v samostojno podjetništvo podal leta 1995. Zdaj v podjetju delata tudi njegova sinova, torej tretja generacija družine. Skupaj jih je zaposlenih pet, njihovi posebnosti pa sta merjenje moči traktorjev ter servisiranje avtomobilskih in drugih diesel sistemov. Govorili smo z Matjažem Jelenom.

Matjaž Jelen

direktor Service MAXX - MATJAŽ JELEN s.p. - DIESEL SERVIS
Veliko se ukvarjate s traktorji, ena vaših glavnih dejavnosti pa je tudi diesel servis.

Tako je. Živimo sredi podeželja in okoli nas je veliko kmetov, ki potrebujejo naše storitve, saj traktorje uporabljajo za delo. Vendar se ne ukvarjamo samo s traktorji - poleg tega smo pooblaščeni diesel serviserji za znamke Delphi, Stanadyne, Motorpal in Yanmar. Naše storitve zajemajo popravilo vseh vrst visokotlačnih diesel tlačilk in vbrizgalnih šob, servisiranje in popravilo najnovejših sistemov vbrizgavanja, testiranje motorjev z najmodernejšo testno opremo, splošna mehanična popravila in vzdrževanje vozil ter strokovno svetovanje na osnovi naših dolgoletnih izkušenj.

Kakšen delež posla pa zajema popravilo traktorjev?

Velik delež, a smo jih včasih popravljali še bolj pogosto. Zdaj kmetje veliko stvari pri traktorjih postorijo kar sami, saj večinoma poznajo osnove motoroznanstva. Olje zamenjajo sami, veliko preprostejših postopkov razberejo tudi na internetu. Šele ko gre kaj res zelo narobe, se s traktorjem oglasijo pri nas.

Pa obstaja zadostno povpraševanje po merjenju moči traktorjev, ki ga ponujate?

Da. Morda je težko verjeti, a zelo velik odstotek traktorjev ne dosega takšnih zmogljivosti, kot so navedene v tehničnih podatkih, zato je povpraševanje veliko. Pri nas natančno in zanesljivo izmerimo dejansko moč in navor traktorja. Merjenja izvajamo z najsodobnejšo namensko napravo. Optimiziramo delovanje traktorjev vseh proizvajalcev, s čimer poskrbimo za nižjo porabo goriva, večjo moč in navor traktorja, optimalno delovanje in daljšo življenjsko dobo.

Pred kratkim ste se priključili mreži Service MAXX.

Od konca leta 2016 smo člani v Sloveniji vse bolj prepoznavnega Service MAXXa. Od tega sodelovanja si obetamo predvsem tehnično pomoč, nova znanja skozi izobraževanja v mreži, promocijo našega podjetja in konec koncev tudi več strank, ki nas bodo obiskale z osebnimi vozili.

Ukvarjate se tudi s trgovino z nadomestnimi deli.

Da, ponujamo nadomestne dele za avtomobile, predvsem pa traktorje različnih znamk. Prodajamo tudi akumulatorje, ležaje, semeringe, šobe, svečke, jermene, zavore, olja, maziva, pnevmatike in drugo.

Kakšne načrte imate za naprej?

Želimo se predvsem razširiti, saj smo v vse večji prostorski stiski. Pred kratkim smo v ta namen kupili parcelo v bližini naših prostorov in tu bomo zgradili nov objekt. Vse bolj se razvijamo, rastemo, priključili smo se tudi Service MAXXu in zato je prostorska širitev enostavno potrebna.

Kaj svetujete voznikom – kaj je najpomembnejše?

Kot podjetje z dolgoletnimi izkušnjami vsem uporabnikom avtomobilov, traktorjev, delovnih strojev in drugih vozil svetujemo, da jih vestno in dosledno vzdržujejo, saj lahko na podlagi tega veliko privarčujejo. Običajno ljudje pod servisom razumejo le menjavo motornega olja in filtra za olje, na kar v večini vozil opozarja kontrolna lučka na armaturni plošči. Menjava olja je vsekakor zelo pomembna, a je to za primerno vzdrževanje bistveno premalo.

Kaj vse pa je še treba storiti?

Vozniki na primer pogosto pozabijo na čistilec goriva, tako pri bencinskih kot diesel motorjih. Zamenjajo ga šele, ko se vozilo več ne premika, kar je bistveno prepozno. Z zamenjavo čistilca goriva obvarujemo celoten sistem vbrizgavanja in veliko privarčujemo. Tudi čistilec zraka je zelo pomemben, posebno pri motorjih s turbopolnilnikom. Tu se lahko neredna menjava zelo maščuje, če na daljši rok odpove turbina, kar je velik strošek. Krivda je tu povsem na strani nevestnega voznika in ne proizvajalca turbin. Obstaja pa še en čistilec, na katerega pogosto pozabimo in je po svoje najvažnejši – to je čistilec potniškega prostora, mikrofilter, ki neposredno vpliva na zdravje.

Imate še kakšen nasvet?

Še napotek v zvezi z diesel gorivom – priporočam njegovo dosledno točenje na črpalkah. Vozniki naj si ne delajo zaloge doma ali kupujejo »poceni nafto«, saj se v gorivo dodaja določen odstotek bio goriva, ki se na zraku hitro razkraja in postane lepljivo. Če to počnemo in vozilo uporabljamo poredko, lahko pričakujemo težave in predvsem stroške.

Še danes se prijavite na servisni pregled!

Za prijavo na servis nas pokličite na številko
080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

Servisne storitve (servis MATJAŽ JELEN)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.