Service MAXX - KOP-CAR KOPAČ ROBERT s.p.

4,0
4,0 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 6
Ocena: 4,0 (Št. ocen : 34)

PE Kajuhova 32n, 1000 Ljubljana, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 16:00

Certifikati in specialnosti

  • MAXX Professional
  • specialisti za Mitsubishi in Saab - popravilo vozil, prodaja originalnih nadomestnih delov ter prodaja in posredovanje rabljenih vozil obeh znamk
  • zahtevna popravila motorjev in menjalnikov

Član pooblaščene servisne mreže

Mitsubishi Saab
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Prijava na servis: servisne storitve s fiksno ceno (servis KOP-CAR KOPAČ)

Mnenja in ocene strank (servis KOP-CAR KOPAČ)

4,0 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,0 (Št. ocen : 34)
MANCA BITENC
15.02.2020
všeč mi je bilo, da so me poklicali in med servisom usklajevali sam potek, glede na moje želje
(Anonimen)
15.04.2019
V KOP-CAR srvisu v Ljubljani,so mi odkrili napako (in jo popravili),ki jo niso niti na tehničnem pregledu,je bila pa velika nevarnost zame in za vse udeležence v prometu,ki so se srečevali z mojim vozilom.Cena pa je ostala dogovorjena že pri prijavi na servis.
(Anonimen)
12.09.2016
Super zadovoljen. Hitro so opravili, dobro popravili in ugodno zaračunali. Od sedaj naprej bom avto vozil tja. Priporočam.
(Anonimen)
13.08.2016
tako naprej...
(Anonimen)
19.06.2016
Brezplacni pregled je bil zelo strokovno in prijazno opravljen dogovorili smo se tud za pregled napake na avtu k me je dovgo casa motila kar so odkrili i tako sem to tudi popravil.
(Anonimen)
06.05.2016
Javno pohvaljeni! Z gotovostjo se bom še oglasil!

Spoznajte naš servisni center (servis KOP-CAR KOPAČ)

Podjetje KOP-CAR posluje v prostorih na Kajuhovi 32n v neposredni bližini ljubljanskega BTC-ja. Ukvarjajo se s servisiranjem in prodajo vozil. Že od leta 2001 so specializirani za popravila in vzdrževanje vozil Saab, po čemer so najbolj znani. So tudi pooblaščeni serviser za znamko Mitsubishi. Imajo pa še eno konkurenčno prednost – veljajo za izjemne strokovnjake za diagnostiko. Podjetje vodita Robert Kopač in Andraž Balkovec. Govorili smo z Robertom.

Robert Kopač

direktor Service MAXX – KOP CAR
Slovite kot eni najboljših serviserjev za znamko Saab v državi.

Vozila Saab servisiramo 15 let in lahko potrdim, da smo eni najboljših. Pri servisiranju Saaba smo skozi leta pridobili obsežno znanje, ki nam danes koristi tudi pri servisu vozil ostalih znamk.

Kakšne storitve še nudite strankam?

Ponujamo redne servise vozil, zahtevna popravila ročnih in avtomatskih motorjev in menjalnikov, testiranje in popravilo zavor, originalne nadomestne dele za vozila MITSUBISHI in SAAB, optiko vozil, avtokleparska in avtoličarska popravila ter dodajanje in kodiranje novih komponent, kot so AUX, ključi, tempomat in druge. Izvajamo seveda tudi storitve diagnostike vozil.

Pohvaliti moram zaposlene na servisu, avto je bil vzet na pregled do minute točno ob dogovorjenem času, ponujena mi je bila kava in ker sem imel pol ure časa, sem si ogledal knjigo pohval, kjer ni zaslediti niti ene pritožbe. Kar tako naprej.
Franc Galun
Prav po diagnostiki ste znani po vsej Sloveniji.

Stranke nas pogosto obiščejo zato, ker zaupajo kakovosti naše diagnostike, ne glede na znamko njihovega vozila. Ker se tiče diagnostike za Saab in Mitsubishi, jo izvajamo z zadnjima različicama programov MITSUBISHI MUT3 in SAAB tester TECH 2.

Pa rabljena vozila?

Tudi s tem se ukvarjamo. Prodajamo in posredujemo pri prodaji rabljenih vozil znamk Mitsubishi in Saab. Ponujamo samo vozila preverjene kakovosti, po ugodnih cenah.

Še nekaj praktičnih vprašanj imam. Gotovo si jih poleg mene zastavljajo še mnogi. Opažam, da veliko ljudi neredno menjava olje v avtu. Zakaj je sploh pametno menjavati olje?

Obstaja več odličnih razlogov. Z redno menjavo podaljšamo življenjsko dobo motorja, motor lepše dela, poraba goriva je manjša, tišji pa je tudi zagon. Redna menjava olja je bistven servisni poseg, ki ga toplo priporočam.

Oglejte si video:
Še nekaj me muči. Kako pravilno pustiti avto na klančini? Nekateri ga pustijo v prostem teku in zategnejo ročno zavoro. Je to prav?

Ne čisto. Pri vsakem parkiranju v klanec mora biti ročna zavora dobro zategnjena, to drži. Priporočam pa, da je avto v prestavi in ne v prostem teku.

Kako pa je s položajem koles pri parkiranju v klanec? Je treba zaviti volan?

Če je avto obrnjen navzdol, je treba volan zasukati tako, da sta prednji kolesi obrnjeni k robniku. Če pa ste obrnjeni navzgor, morajo prednja kolesa kazati stran od robnika. Kot zanimivost lahko povem, da morajo vozniki v ameriškem San Franciscu, ki ga iz filmov poznamo po številnih cestnih klančinah, pri parkiranju vedno poskrbeti za pravilen položaj koles, sicer so v prekršku.

So kakšne razlike, če je avto na klančini parkiran naprej ali vzvratno?

Če je avto parkiran vzvratno, je treba zategniti ročno zavoro in prestaviti v vzvratno prestavo. Če pa je parkiran naprej, je treba dati v prvo prestavo. Zato, da ne pokvarimo jermena in napenjalcev. V primeru, da je avto na klančini parkiran v napačni prestavi in zavore popustijo, avto pa potem začne drseti navzdol, lahko pride do zloma ali preskoka jermena.

Oglejte si video:

Pridite v naš servisni center

Za prijavo na servis nas pokličite na številko

080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

 

Servisne storitve (servis KOP-CAR KOPAČ)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.