Service MAXX - JUNIK-M, d.o.o.

4,3
4,3 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 5
Ocena: 4,3 (Št. ocen : 12)

Blejska Dobrava 1, 4273 Blejska Dobrava, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 12:00
 13:00 - 17:00

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
  • pooblaščeni serviserji za znamko Citroen
  • asistenca na cesti za osebna in tovorna vozila
  • kakovostne avtokleparske in avtoličarske storitve
  • pluženje ceste Jesenice - Bovec

Član pooblaščene servisne mreže

KIA
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis JUNIK-M)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis JUNIK-M)

4,3 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,3 (Št. ocen : 12)
(Anonimen)
30.07.2020
super! tako kot mora biti
GORAZD KLIČEK
06.06.2020
Oba avtomobila vozimo k vam, zaenkrat zelo zadovoljni, ne pokvarite se ostanite taki kot ste. Hvala
GORAZD KLIČEK
28.11.2019
Odlične storitve.
GORAZD KLIČEK
21.06.2019
Res ugoden in prijazen servis, pohvalil bi servis Snoj v Črnučah in pa servis Junik Blejska dobrava, ce ostanete taki kot ste prijazni in poceni. Hvala
MAJA KOSANČIČ
21.06.2018
/

Spoznajte naš servisni center (servis JUNIK-M)

Junik-M je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, v katerem je zaposlenih 14 strokovnjakov za vozila. Poslujejo že več kot 20 let – na lokaciji v Gozdu Martuljek, že 6 let pa tudi na Blejski Dobravi, kamor so se razširili v iskanju večjih prostorov. Znani so po asistenci na cesti, ki jo zagotavljajo tako za osebna kot tovorna vozila, še bolj pa po zelo kakovostnih avtokleparskih in avtoličarskih storitvah. Govorili smo z Rokom Marčičem, direktorjem podjetja.

Rok Marčič

direktor Service MAXX - JUNIK-M, d.o.o.
Kakšne storitve ponujate?

V avtocentru Junik-M nudimo celovito vzdrževanje in popravila vozil vseh znamk. Naša ponudba obsega redno servisiranje, diagnostiko, pripravo na tehnični pregled, hitre servisne storitve (menjavo olja, filtrov, zavor, pnevmatik in izpušnih cevi), vzdrževanje klimatskih naprav, pa tudi večje servisne posege. Poskrbimo skratka za vse, kar potrebuje vozilo. Pri tem uporabljamo izključno kakovostne nadomestne dele.

Zakaj je vozilo sploh potrebno redno vzdrževati?

Redno vzdrževanje je bistvenega pomena za varno vožnjo, saj po določeni količini prevoženih kilometrov in starosti nekateri sestavni deli vozila izgubijo učinkovitost in lahko povzročijo mehanske ali elektronske okvare. Pri nas vzdrževanje vozila opravimo v skladu s servisnimi določili in pravili proizvajalca vozila ter s tem poskrbimo za brezskrbno vožnjo. Kot del mreže Service MAXX zagotavljamo tudi 12-mesečno jamstvo na uporabljene nadomestne dele in storitve.

Znani ste po avtokleparskih in avtoličarskih storitvah.

Poškodbe puščajo na vozilih sledi, ki jih odpravi le prava kombinacija znanja in izkušenj. V našem podjetju z visokokakovstnimi avtokleparskimi storitvami zagotavljamo celovita karoserijska popravila vozil vseh znamk. Konkretno to pomeni, da poravnamo zvito pločevino, popravimo plastične dele vozila, poškodovane dele nadomestimo z novimi, odpravljamo poškodbe od toče, pa tudi zamenjamo vetrobranska stekla.

Kako pa je z avtoličarskimi deli?

V naši sodobno opremljeni lakirni komori poskrbimo za strokovno ličenje vozil vseh znamk, poliranje in popravila manjših poškodb na laku, kot so praske in odrgnine. Tako vozilo ponovno zasije brez znakov predhodnih poškodb. Storitve avtoličarstva in avtokleparstva sicer zagotavljamo na lokaciji v Gozdu Martuljek.

Velik del vašega posla zajema avtovleka.

Tako je, odlikuje nas dolgoletna tradicija pri prevozu osebnih, kombiniranih in tovornih vozil. Zagotavljamo najbolj obsežne in celovite storitve avtovleke v tem koncu Slovenije. Imamo 11 tovornjakov za avtovleko, ki jo nudimo za manjša vozila, večja vozila in tudi tovornjake.

Kdaj je z avtovleko največ dela?

Največ posla je poleti, veliko pa tudi decembra in januarja. Sicer pa smo na razpolago 24 ur na dan, tudi med vikendi in prazniki.

V okviru asistence na cesti in avtovleke sodelujete z zavarovalnicami?

Da, smo pogodbeni partner slovenskih in tujih zavarovalnic ter avto moto klubov. Nudimo celostno asistenčno storitev, prevoz pokvarjenega ali poškodovanega vozila, popravila na terenu, prevoz oseb in nadomestna vozila, ki jih imamo nekje od 15 do 20. V našem servisnem centru vozilo nato hitro in kvalitetno popravimo. Za stranke uredimo formalnosti, vezane na asistenčne pogodbe, ter pomagamo izpolniti dokumentacijo za uveljavitev škodnega zahtevka za vozilo, s čimer strankam prihranimo čas. V okviru storitev avtovleke nudimo tudi prenočišča – stranke, še zlasti tujci, pri nas pogosto prespijo, medtem ko je njihovo vozilo na popravilu.

Ste člani Service MAXXa. Kako vidite sodelovanje in kaj imate od njega?

S članstvom v Service MAXXu smo zaenkrat zadovoljni. Mreža nam zagotavlja tehnično pomoč, izobraževanje, promocijo podjetja ter pomoč pri organizaciji. Od sodelovanja v prihodnje pričakujemo še veliko.

Še danes se prijavite na servisni pregled!

Za prijavo na servis nas pokličite na številko
080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

Servisne storitve (servis JUNIK-M)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.