Service MAXX - CIM d.o.o.

4,5
4,5 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 16
Ocena: 4,5 (Št. ocen : 52)

Ljubljanska cesta 1, 1230 Domžale, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 17:00

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
  • prodaja pnevmatik z izjemno veliko izbiro
  • uvoz in prodaja olj in maziv
  • strokovnjaki za restavriranje starodobnih vozil

Član pooblaščene servisne mreže

SsangYong
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis CIM d.o.o.)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis CIM d.o.o.)

4,5 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,5 (Št. ocen : 52)
(Anonimen)
27.05.2020
/
(Anonimen)
26.04.2020
Odlicno priporocam!
(Anonimen)
26.05.2019
Super
HASAN MUHIC
30.04.2019
Zelo zadovoljan
DANIRA BAJRAMOVIĆ
30.03.2019
Hitro,prijazno in ucinkovito osebje pri Cim Maxx servis Domzale
(Anonimen)
22.03.2019
Priporoam. Ugodno, kvalitetno, hitro.
(Anonimen)
28.02.2019
Vračali se bomo
DUSKO PUSICA
02.02.2019
Super
ROBERT RAZGORŠEK
13.10.2018
Odlična celotna izkušnja od naročila do storitve. Vse opravljeno v dogovorjenem času, dobil sem še koristne nasvete. Zelo priporočam.
(Anonimen)
12.10.2018
Super zadovoljen nad storitvijo in prijaznostjo osebja. Dobil sem še nadomestno vozilo za čas servisiranja in mi tako ni bilo potrebno čakati. Priporočam!
(Anonimen)
17.04.2017
Super ste. Ostanite taki še naprej !
(Anonimen)
03.12.2016
Le tako naprej.
(Anonimen)
25.07.2016
Samo tako naprej !
(Anonimen)
11.06.2016
Zelo zadovoljen s sevisom na Želodniku tako glede prijaznosti kot strokovnosti tudi s kavico sem bil postrežen.zelo prijazno osebje.kar tako naprej.
(Anonimen)
10.06.2016
Vrhunska storitev
Naložite več komentarjev

Spoznajte naš servisni center (servis CIM d.o.o.)


Družinsko podjetje Cim iz Doba pri Ljubljani se vse bolj razvija. Zaposlujejo 16 stokovnjakov, ki delajo v servisnem centru za vozila, pri izdelavi hidravličnih cevi in v trgovini na debelo in drobno. Ko se pripeljete k njim, zunaj takoj opazite celo četo lepo urejenih starodobnikov, ki so njihov svojevrsten zaščitni znak. Sanel Delagić, s katerim smo govorili, nam je povedal, da je direktor podjetja velik in nepoboljšljiv ljubitelj starih avtomobilov. Zanje po nakupu tudi pedantno poskrbi, v zbirki pa ima celo starodobnika z lesenim podvozjem. Namig: če imate doma oldtimerja, se oglasite pri Cimu, kjer bodo ugodno in kakovostno poskrbeli zanj.

Sanel Delagić

vodja servisa Service MAXX - CIM d.o.o.
Kako se je vaše poslovanje razvijalo?

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1990. Vulkanizerstvo je bila naša prva in potem dolga leta tudi glavna dejavnost. Sčasoma smo se začeli ukvarjati tudi s servisiranjem vozil. Pred približno dvema letoma pa smo poslovanje bistveno prevetrili – razširili smo področja delovanja, se reorganizirali, zamenjali ekipo in tako naprej.

Kaj vse ponujate danes?

V našem servisnem centru poskrbimo za osebna vozila vseh znamk, motorje, tovorna vozila in delovne stroje. Nudimo vulkanizerske storitve, menjavo olja in filtrov, menjavo akumulatorjev, servis zavornih sistemov, servis motorjev in menjalnikov, menjavo stekel, svetil in brisalcev, vzdrževanje izpušnih sistemov, storitve avtoelektrike in diagnostike. Poleg tega izdelujemo in prodajamo hidravlične cevi ter imamo veliko trgovino z mazivi, olji, aditivi in drugimi izdelki.

Trgovina predstavlja velik del vašega poslovanja.

Ukvarjamo se s prodajo avtomobilskih pnevmatik, vseh vrst maziv, hladilnih tekočin, sredstev za nego in vzdrževanje avtomobila, filtrov, akumulatorjev, mazalnih aparatov in opreme za mazanje. Letno prodamo kar približno 700 ton različnih maziv ter sredstev za nego in vzdrževanje avtomobila. Izdelki so tuji – zastopamo nemško podjetje Pennasol, angleško podjetje Comma, nizozemsko podjetje Vredestein, poljsko podjetje Variant in francosko podjetje Molydal. Na zalogi imamo okoli 8.000 pnevmatik in 200 ton različnih maziv ter sredstev za nego in vzdrževanje avtomobilov.

Kje so vaši prostori?

Poslovne in skladiščne prostore ter maloprodajno trgovino imamo v Dobu pri Domžalah in v Šentjurju pri Celju. To med drugim pomeni, da lahko blago z lastnim prevozom brezplačno dostavimo na katerokoli področje v Sloveniji v roku 24 ur.

Že nekaj let ste tudi člani servisne mreže Service MAXX.

V mreži Service MAXX smo od aprila 2014. S sodelovanjem smo zadovoljni, saj se nam promet v zadnjih dveh letih konstantno povečuje, kar je v veliki meri tudi posledica pridružitve mreži.

Kaj menite o akciji menjave olja za 29,90 EUR?

Gre za zelo privlačno ponudbo za stranke, ki je posebej primerna za vozila malo starejših letnikov. Dodatno vrednost prinaša tudi to, da v okviru storitve vozilo preventivno pregledamo v 30 točkah. Zaradi te akcije k nam prihaja kar lepo število strank.

Za konec vas prosim še za strokovni nasvet. Kaj svetujete voznikom?

Voznikom bi priporočil, da se k nam pripeljejo na gratis preventivni pregled vozila v 30 točkah. Tako lahko brezplačno izvejo, če je z njihovim avtom kaj narobe ter nato skozi naše ugodne servisne storitve poskrbijo za varno vožnjo.

Oglejte si video:
Kaj pravijo stranke?

Še danes se prijavite na servisni pregled!

Za prijavo na servis nas pokličite na številko
080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

Servisne storitve (servis CIM d.o.o.)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.