Service MAXX - BOLTEZ d.o.o.

4,1
4,1 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 15
Ocena: 4,1 (Št. ocen : 39)

Cesta Staneta Žagarja 58c, 4000 Kranj, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 19:00
Sobota:08:00 - 12:00

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis BOLTEZ)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis BOLTEZ)

4,1 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,1 (Št. ocen : 39)
(Anonimen)
23.02.2020
Zadovoljen
LADISLAV POMPE
13.01.2020
Mehanik zelo prijazen, super!
STANISLAV PIRNAT
12.10.2019
Sem brez besed! Kava mi je res ponujena ali plačljiva.Zahvaljujem se za zaupanje!
(Anonimen)
13.06.2019
:)
(Anonimen)
30.05.2019
Zelo zadovoljni z odnosom in s storitvami
MARJAN KUNAJ
23.05.2019
Servis opravljen pri BOLTEZ d.o.o., čista desetka !
(Anonimen)
06.04.2019
Se priporoam za naprej hvala
BLAŽ TELBAN
05.03.2019
Ne samo dober, temveč odličen, izredna prijaznost in točnost, da o ceni, ki je bila nižja od napovedane sploh ne govorim.
VOJKA GRUDEN
06.02.2019
Celoten pregled vozila in profesionalno hitro popravilo za ugodno ceno. Priporočam!
LADISLAV POMPE
13.01.2019
Izredno zadovoljen, prijazni, super!!! Priporocam!!!
(Anonimen)
12.01.2019
super
(Anonimen)
18.10.2018
Prijazni in ustrezljivi!
GREGOR SMREKAR
02.10.2018
Odlicna storitev. Hitro in cenovno ugodno
(Anonimen)
16.09.2018
Super
(Anonimen)
25.06.2018
Vse uredu

Spoznajte naš servisni center (servis BOLTEZ)

Podjetje Boltez je bilo kot družba z omejeno odgovornostjo ustanovljeno leta 1989, s svojo dejavnostjo pa so pričeli že daljnega leta 1971. Na sedanji lokaciji v sodobnem prodajnoservisnem centru na Cesti Staneta Žagarja v Kranju poslujejo od leta 1980. Ukvarjajo se s prodajo vseh vrst pnevmatik za motorna vozila, optičnimi nastavitvami podvozij in prodajo dodatne avtomobilske opreme – ob tem pa so tudi organizatorji ene od največjih off road prireditev v Sloveniji. Ponudbo uspešnega podjetja, v katerem je 8 zaposlenih, zaokroža še okrepčevalnica. Govorili smo z direktorjem Iztokom Boltezom.

Iztok Boltez

direktor Service MAXX - BOLTEZ d.o.o.
Kakšne storitve nudite pri Boltezu?

Kar se tiče področja servisnih storitev za vozila, smo v podjetju še pred 5 leti ponujali pretežno avtooptiko. Danes pa se vedno več ukvarjamo tudi s storitvami hitrega servisa. Naša osnovna dejavnost ostaja vulkanizerstvo, po katerem nas stranke tudi najbolje poznajo – glavna storitev je in bo še nekaj časa ostala prodaja pnevmatik in platišč. Servisiranje vozil razvijamo vzporedno, kot dodatno dejavnost.

Kako je z vašo vulkanizersko ponudbo?

V preteklosti smo beležili visoko prodajo pnevmatik, a se že dalj časa zmanjšuje. Zato pa se vulkanizerske storitve z leti postopoma povečujejo. Največji delež vulkanizerskih storitev predstavlja menjava pnevmatik. Prodajamo pa tudi pnevmatike za terenska vozila, za off-road tekmovanja.

Kako se vulkanizerstvo povezuje s servisiranjem?

Ob redni menjavi pnevmatik, ki je dvakrat letno, se vidi stanje zavornih oblog, na željo stranke pa pregledamo tudi podvozje. S tem je stranka seznanjena s stanjem svojega vozila. Tako se lahko pravočasno odloči za preventivne servisne posege in s tem prihrani nepotrebne stroške, ki bi nastali kasneje, zaradi okvar.

Omenili ste prodajo pnevmatik za off-road tekmovanja... pri Boltezu organizirate eno od največjih off road prireditev v Sloveniji.

Tako je, gre za tekmovanje Slovenija Offroad, ki se je letos spet odvijalo na obrobju Radovljice, v gramoznici Graben. Prireditev pritegne veliko število ljudi, poleg tekmovanj pa poskrbimo tudi za dodatne aktivnosti, ki motivirajo obiskovalce in tekmovalce – različne predstavitvene aktivnosti, ogled in preizkus novih terenskih vozil in drugo.

Lahko kot strokovnjaki poveste, kakšna so pravila za off-road vožnjo?

Vožnja po neutrjenem terenu nudi občutek prostosti, vendar od voznika terja veliko znanja, izkušenj in spretnosti. Pravi vozniki terenskih vozil so praviloma vedno prijatelji narave in vozijo samo tam, kjer je to dovoljeno. Dobri vozniki ne vozijo prehitro, temveč s primerno hitrostjo, ki omogoča, da nevarnosti in ovire pravočasno opazijo, se jim izognejo oziroma jih premagajo. Pomembne so tudi ustrezne pnevmatike, ki skrbijo za dober oprijem na neutrjenih tleh.

Se pnevmatike pri terenski vožnji poškodujejo?

Lahko se. Po terenski vožnji moramo zato avtomobil in pnevmatike pregledati, če med vožnjo nismo česa poškodovali. Tudi manjše poškodbe nas lahko kasneje, še posebej pri hitrejši vožnji, na cesti spravijo v nevarnost.

Na kaj ste pri svojem podjetju najbolj ponosni?

Ponosni smo na svojo dolgo tradicijo in strokovnost. Imamo zaposlene, ki pri nas večinoma delajo že dlje časa in imajo bogate izkušnje na svojih področjih. Ponosni smo tudi na svoj prodajnoservisni objekt, ki je sodoben, lepo urejen in v primerjavi z marsikaterim vulkanizerskim centrom pozitivno izstopa. Ob tem nas s ponosom navdaja tudi uspešno poslovanje ter sevede zadovoljne stranke, ki se rade vračajo k nam.

Še danes se prijavite na servisni pregled!

Za prijavo na servis nas pokličite na številko
080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

Servisne storitve (servis BOLTEZ)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.