Service MAXX - AVTOHIŠA SNOJ d.o.o.

4,4
4,4 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 39
Ocena: 4,4 (Št. ocen : 248)

Stare Črnuče 2 C, 1231 Ljubljana - Črnuče, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:07:00 - 17:00

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
  • cenilno mesto za škode (storitve za vse zavarovalnice)
  • avtokleparske in avtoličarske storitve
  • servisni center za popravilo rabljenih vozil z jamstvom
  • velika izbira nadomestnih vozil
  • 3D laserska avtooptika
  • servisni center z elektro magnetom, za popravilo majhnih poškodb
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis SNOJ)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis SNOJ)

4,4 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,4 (Št. ocen : 248)
(Anonimen)
27.07.2020
Nimam
KRISTIAN HOUBAR
15.06.2020
Avtohišo Snoj zelo priporočam.

Glede na priporočilo prijateljev o strokovnih popravilih manjših vdolbin na karoseriji, smo vozilo odpeljali na popravilo.

Ker smo bili navdušeni nad servisom, popravilom in prijaznostjo sedaj vsa naša vozila servisiramo pri avtohiši Snoj.Kristian - Tomačevo
DARKO ŠTRUKELJ
01.11.2019
Storitev opravljena v skladu z dogovorom, prijazno osebje. Cena pa ni bistveno nižja od enakega servisa pri pooblaščenem serviserja.
(Anonimen)
11.10.2019
Stroški servis vozila neprimerno nižji od poblaščenega serviserja.
ANDREJ JESENOVEC
22.09.2019
Vse Ok.
GREGA GLUŠIČ
27.07.2019
Vse je bilo vredu
(Anonimen)
01.07.2019
Bil sem zelo zadovoljen z opravljeno storitev servisa in bom priporočal omenjeni servis mojim prijateljem.

Ekipi Maxx -a pa želim vam veliko poslovnih uspehov in delajte še tako naprej.
(Anonimen)
14.04.2019
super
DARINKA RUTAR
13.04.2019
Hvala
(Anonimen)
13.04.2019
Hvala za pregled lp
(Anonimen)
03.02.2019
Zelo prijazni in ustrezljivi za vse, zelo sm zadovoljen z servisom in prijaznostjo zaposlenih
UROŠ GOLIČ
01.02.2019
Hitro in kakovostna opravljena storitev.
(Anonimen)
31.01.2019
Zelo prijazno osebje, držali so se vsega dogovorjenega. Še bom prišel.
(Anonimen)
04.01.2019
Zelo zadovoljen
(Anonimen)
04.12.2018
Zadovoljen z storitvijo
Naložite več komentarjev

Spoznajte naš servisni center (servis SNOJ)

Service MAXX - Avtohiša Snoj je uspešno družinsko podjetje, ki za voznike in njihova vozila skrbi od leta 1978. Marko Snoj, ki je začel z avtokleparstvom in popravili vozil, si je ob ustanovitvi zadal moto „vse na enem mestu“. Avtohiša temu uspešno sledi. Skozi leta se vse bolj širi, ponudbeno in prostorsko. Majhna delavnica za kleparske dejavnosti je že v osemdesetih letih postala pretesna in leta 1991 se je podjetje preselilo v nove, tehnično izjemno opremljene prostore. V Črnučah na Cesti Ceneta Štuparja 4, kjer se delavnice razprostirajo na skoraj 2500 m2, danes strankam prijazno prisluhne 16 zaposlenih. Mreži Service MAXX so se pridružili med prvimi, julija 2014.

Valerija Snoj

direktorica Service MAXX – AVTOHIŠA SNOJ
Zdi se, da vsa ta desetletja uspešno in premočrtno rastete.

Tako je. Rastemo stalno, prelomni za rast pa sta bili leti 1999, ko smo se iz samostojnega podjetja preoblikovali v Avtohišo Snoj, d.o.o., ter leto 2000, ko smo postali pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Renault. Z Renaultom smo ostali skupaj do leta 2014.

Storitve nudite v dveh objektih?

Poslujemo na naslovu Stare Črnuče 10 in na Cesti Ceneta Štuparja 4. Stara delavnica se je preobrazila v prodajalno avtomobilskih delov, 'novi' del pa obsega sodobno avtomehanično, avtoličarsko in karoserijsko delavnico, kjer poleg kleparskih, ličarskih in mehaničnih storitev strankam nudimo še vulkanizerske storitve, velik izbor opreme in pnevmatik ter prevoz poškodovanih vozil. Zagotavljamo tudi velik park nadomestnih vozil za čas, ko je vozilo stranke na servisu. Moto "Vse na enem mestu" smo uresničili in danes smo po vseh standardih urejen center, ki nudi vse storitve za avto in izpolni tudi pričakovanja najzahtevnejših kupcev.

Zadovoljen! Še posebej bi izpostavil prijaznost zaposlenih v Avtohiši Snoj, in pa to, da so bile stvari narejene, kot smo se dogovorili. Zaslužili so si moje zaupanje.
Nenad Deanovič
Koliko vlagate v razvoj?

Naklonjeni smo novim tehnologijam in nenehno izobražujemo zaposlene. Samo tako lahko obdržimo korak s časom in ponudimo celovite rešitve na področju vzdrževanja in popravila vozil.

Imate veliko prednosti. V čem pa ste zares posebni?

Posebni smo v tem, da je za nas vsaka stranka posebna in se za njo posebej potrudimo. Kar se tiče opreme, pa smo eni redkih servisnih centrov pri nas z elektro magnetom, s katerim poskrbimo za majhne poškodbe na avtomobilu, npr. po toči. Imeli smo ga sploh prvi v Sloveniji.

Naklonjeni smo novim tehnologijam in nenehno izobražujemo zaposlene. Samo tako lahko obdržimo korak s časom in ponudimo celovite rešitve na področju vzdrževanja in popravila vozil.
Očitno je, da ste pravi strokovnjaki. Zastavila vam bom vprašanje za bralce. Pri sebi opažam, da slabo nadzorujem porabo goriva in zdi se mi, da avto troši preveč. Kaj je narobe?

Vsak voznik s svojim načinom vožnje vpliva na porabo. Če ima 'težko nogo' in speljuje zelo hitro, gre več goriva. Tudi pri pogosti vožnji na kratkih relacijah in po mestu avto porabi več. Potratna sta tudi periodično zaviranje in speljevanje. Če je voznik na te dejavnike pozoren in vozi nežneje, lahko uspešno zmanjša porabo.

Večinoma ne delam kratkih relacij, pa je poraba kljub temu velika. Kaj je vzrok?

Vzrokov je lahko več. Na porabo vplivajo tudi avtoklima in neprimeren tlak v pnevmatikah. Vsaka od stvari vpliva malo, na koncu pa se vse skupaj sešteje v večjo porabo.

Hvala. Prej sem opazovala vašega serviserja, ki je izvajal lasersko avtooptiko. Kaj je to?

Laserska avtooptika je veliko bolj natančna od običajne, poteka pa s pomočjo laserske 3D tehnologije. Pri laserski optiki je tudi avtodvigalo malo večje, saj jo opravljamo na dostavnih in osebnih vozilih. 3D Laserska avtooptika je veliko hitrejša kot navadna in izjemno natančna.

Zakaj je optika sploh pomembna?

Optika pomeni pravilno nastavitev podvozja, z njo poskrbimo za pravo lego in vodljivost vozila, manjšo porabo, manjšo obrabo pnevmatik in delov podvozja. Prav nastavljeno podvozje zagotavlja varnost in, kot rečeno, prihrani stroške.

Kako pogosto jo priporočate?

Opravljena naj bo vsaj enkrat na dve leti. Sploh na naših cestih, ki za vsakim ovinkom presenetijo s kako luknjo. Vožnja prinaša udarce različnim delom podvozja, zaradi česar se lahko oddaljijo od optimalnega položaja. Avto optika je majhen strošek v primerjavi s tem, ki ga lahko imamo, če se ji izognemo. Od prihranka pa je še pomembnejša varnost.

Kaj je še pomembno za varnost na cesti?

Najpomembnejše so zavore, ki so v avtu glavni 'telesni stražar'. Od zavor je odvisno vse. Voznikom bi zato priporočil, da v poletnem času preverijo zavore vozila in si zagotovijo varno vožnjo brez skrbi.

Kaj pravijo stranke?

Pridi v naš servisni center.

Za prijavo na servis nas pokličite na številko

080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

V naši družini svoje avtomobile že precej let servisiramo v Avtohiši Snoj. Imamo 4 vozila in prav vsi smo vsakokrat zelo zadovoljni. Glede na to dobro 'statistiko' njihova kakovost gotovo ni naključje.
Stojan Marinko
Z Avtohišo Snoj iz Črnuč se imel zelo pozitivno izkušnjo. Ob prometni nezgodi, ko sem bil še ves pretresen, je gospa Valerija Snoj v celoti prevzela komunikacijo z zavarovalnico in cenilcem. Njena ekipa me je sproti obveščala o statusu popravila avta, se z mano posvetovala o stroških in načinu popravila, na koncu pa je avto deloval brezhibno.
Uroš Cuder
 

Servisne storitve (servis SNOJ)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.