Service MAXX - AVTO CAR d.o.o.

4,1
4,1 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 7
Ocena: 4,1 (Št. ocen : 121)

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
  • specialisti za popravilo vozil znamk Renault, Nissan in Dacia
  • prodaja rabljenih vozil z garancijo
  • cenilno mesto za škode iz avtomobilskega kaska

Svetčeva 1, 1234 Mengeš
Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:07:00 - 12:00
 13:00 - 17:00
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis AVTO CAR)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis AVTO CAR)

4,1
4,1 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,1 (Št. ocen : 121)
(Anonimen)
13.07.2018
Prijazni gospod
BABNIK RAJKO
08.06.2018
-
(Anonimen)
18.11.2017
Prijazno osebje
(Anonimen)
20.08.2017
Zadovoljen z ponujenim in ceno
(Anonimen)
22.06.2017
Vozilo je bilo poleg vsega tudi znotraj in zunaj očiščeno. Hvala, AvtoCar!
(Anonimen)
28.03.2017
Vse super!
(Anonimen)
28.12.2016
Potrpezljivi z menoj in ekstremno prijazni!

Spoznajte naš servisni center (servis AVTO CAR)

Glavni dejavnosti centra Avto Car iz Mengša, ki uspešno posluje že 40 let, sta prodaja vozil in servisiranje osebnih in lahkih gospodarskih vozil vseh znamk. V Avto Carju je zaposlenih 12 strokovnjakov, pravih 'carjev' na svojih področjih, ki poskrbijo za cenovno ugodne in kakovostne prodajno-servisne storitve. Govorili smo s Sašem Carjem, direktorjem podjetja.

Sašo Car

direktor Service MAXX - AVTO CAR d.o.o.
Ste uspešen avto center. V čem ste posebni?

Specializirani smo za popravilo vozil znamk Renault, Nissan in Dacia. Poleg tega prodajamo preverjena rabljena vozila z garancijo ter delujemo kot pooblaščeno cenilno mesto za škode iz avtomobilskega kaska.

Ob tem pa ponujate tudi druge storitve.

Da, nudimo celovite storitve vzdrževanja in servisiranja vozil – avtokleparstvo, avtoličarstvo in ostalo. Prodajamo rezervne dele, imamo ročno avtopralnico, nudimo pomoč na cesti in avtovleko ter zagotavljamo nadomestna vozila.

Nadomestno vozilo je dober način, da se stranka seznani z drugim avtom, kajne?

Tako je. Če zaradi vzdrževanja vozila stranka ostane brez njega, ji mi zagotovimo nadomestnega. Tako je stranka ponovno mobilna, obenem pa lahko preizkusi vozilo, ki ga dotlej morda še ni imela priložnost spoznati. In morda si prav to vozilo izbere za svoje naslednje.

Kdaj ste se v podjetju Avto Car pridružili mreži Service MAXX?

Približno pred enim letom. Pred tem smo dolga leta sodelovali z Renaultom, kot pooblaščen serviser in prodajalec vozil te znamke. Pred kratkim pa smo z njimi prekinili pogodbo. Mreži Service MAXX smo se pridružili v iskanju boljših in dobičkonosnejših rešitev.

Kaj ste s pridružitvijo do sedaj pridobili?

Odkar smo pri Service MAXXu, imamo znatno več vhodov starejših vozil. Imamo boljši obisk ter posledično večji promet. Koristi si obetamo tudi na drugih področjih – pri pridobivanju novih tehničnih znanj, marketinških aktivnostih in tako naprej.

Kaj menite o akciji '29,90 EUR' pri kateri vozniki izbranih modelov vozil olje pri Service MAXXu zamenjajo veliko ceneje?

Za stranke je to odlična priložnost. Izjemno ugodna cena vključuje menjavo motornega olja, ki je kakovostno, in menjavo oljnega filtra. Zraven vozilo še brezplačno preventivno pregledamo v 30 točkah. Tako dobre ponudbe ni nikjer drugje na trgu.

Imate kak nasvet za voznike?

Morda to, da naj ne pozabijo na menjavo pogonskega jermena. Ta je predpisana na približno vsakih 5 let ali na prevoženih 120.000 kilometrov. Menjava je veliko manjši strošek od škode, ki lahko nastane zaradi strganega jermena – ta lahko doseže tudi več tisoč evrov. Glede na to, da je interval menjave 5 let, se lahko na jermen zlahka pozabi. To pa ima lahko resne in drage posledice. Z akcijskim servisnim kuponim Service MAXXa lahko vozniki pri nas jermen zamenjajo ugodneje.

Je kakšen prav poseben izdelek iz vaše ponudbe, ki ga priporočate?

Takih izdelkov je veliko, morda pa bi voznikom avtomobilov na dizelski pogon posebej priporočil dodatek za sodobne dizelske motorje, ki ga dodajo na vsakih 2.000 prevoženih kilometrov. Njegov namen je, da očisti šobe in poskrbi za njihovo brezhibno delovanje. Tako je vožnja bolj brezskrbna.

Oglejte si video:
Kaj pravijo stranke?

Še danes se prijavite na servisni pregled!

Za prijavo na servis nas pokličite na številko
080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

Servisne storitve (servis AVTO CAR)

 

Sodelujemo s preko 600 znamkami

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.