Service MAXX - AVTO AMBROŽ RADOMLJE

4,4
4,4 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 12
Ocena: 4,4 (Št. ocen : 45)

Prešernova cesta 12, 1235 Radomlje, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 12:00
 13:00 - 17:00

Certifikati in specialnosti

  • Maxx <b>certificiran</b> servis in kakovost
  • pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila znamke Honda
  • avtokleparske in avtoličarske storitve

Član pooblaščene servisne mreže

Honda
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis AVTO AMBROŽ)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis AVTO AMBROŽ)

4,4
4,4 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,4 (Št. ocen : 45)
BORIS REIHARD
24.05.2019
Sem zelo zadovoljen in priporocam vsem
ELVIR KLJUČANIN
10.05.2019
Pričakujem še korektno ponudbo za opravljen pregled servisa

(ugotovitve, kaj vse je potrebno servisirati in koliko to stane).
(Anonimen)
24.04.2019
S STORITVIJO ZADOVOLJNA, GLEDE NA POVEDANO OB PREGLEDU VOZILA. POGRESAM PA PISEN IZVOD OPRAVLJENRGA PREGLEDA. MI GA LAHKO POSLJETE? Mpbitel O51375913. Vnaprej hvala, Bizjak Zdenka
IGOR K KERŽAN
22.04.2019
Zadovoljen s storitvijo in ceno. Hvala. Lpi
VENCESLAV ČERNIVEC
13.12.2018
Ambrož & Maxx

Dober, hiter servis in za primerno ceno.

Priporočam

(Anonimen)
17.05.2016
Pohvaliti moram strokovnost in prijaznost osebja, ažurnost in natančnost pregleda pri mojem vozilu. Zadovoljna sem tudi s ceno ostalih storitev in z njihovo kvaliteto.
Ta servis bom absolutno priporočila tudi drugim in se tudi vrnila po njihove usluge ko bo to potrebno.
(Anonimen)
10.05.2016
Izredno zadovoljen s prijaznostjo, strokovnostjo in obsegom del ter ceno. toplo bom preiporočil zadevo vsem znancem, ki imajo željo po ugodben servisu.
(Anonimen)
10.03.2016
Ne bom rekel, da sem presenečen, nekako sem to pričakoval, to je to, tako se dela, strokovnost, odnos in nenazadnje cena. Prava smer :)
(Anonimen)
07.02.2016
odlično in hvala vsem skupaj.
(Anonimen)
07.09.2015
Strankam prijazen in ljubezniv servis.
(Anonimen)
04.07.2015
Vse pohvale celotni ekipi ! Zelo zadovolna!
(Anonimen)
24.06.2015
Izrecno bi pohvalil vaš servis in vaš odnos do strank.

Spoznajte naš servisni center (servis AVTO AMBROŽ)

Avto Ambrož je uspešno družinsko podjetje, ki deluje od leta 1992 s sedežem na Prešernovi cesti v Radomljah. In če je Prešeren najbolj znani slovenski pesnik, je Ambrož verjetno najbolj znani pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Honda v Sloveniji. Pogovarjali smo se z direktorico Lidijo Ambrož-Marčun, prodorno podjetnico, ki je kot diplomantka Fakultete za strojništvo tudi sama odlično podkovana v avtomehaniki.

Lidija Ambrož-Marčun

direktor Service MAXX - Avto Ambrož Radomlje
Ljudje vas najbolj poznajo po znamki Honda.

S Hondo sodelujemo vse odkar je prisotna v Sloveniji, od začetka devetdesetih let. Hondo smo imeli med prvimi v Sloveniji in smo poleg še enega podjetja iz Kranja edini, ki vsa ta leta neprekinjeno ponujamo vse storitve v zvezi z vozili Honda.

Kakšne storitve ponujate? In koliko vas je v ekipi?

Zaposlenih nas je osem. Nudimo prodajo in servis vozil ter prodajo dodatne opreme ter nadomestnih delov za vozila Honda. Zagotavljamo storitve avtokleparstva, avtoličarstva in avtomehanike, prodajamo tudi rabljena vozila, ob tem pa poskbimo za še za mnogo drugih storitev. Med drugim temnimo avtostekla, predelujemo vozila za invalide in prodajamo kakovostne pnevmatike. Ponujamo vse storitve za vozila na enem mestu, da s tem strankam privarčujemo čas.

So vaše stranke pretežno lastniki vozil Honda?

Res je, da servisiramo največ Hond, a k nam prihajajo tudi lastniki drugih vozil. Imamo bazo stalnik strank, k nam pa redno prihajajo tudi nove. Lokalnih strank je nekako še najmanj, večinoma ljudje prihajajo iz bolj oddaljenih krajev.

Kakšne pa so danes stranke?

Današnje stranke so zelo zahtevne in osveščene. V povprečju veliko pričakujejo in pri Ambrožu se trudimo, da jim pri vseh storitvah zagotovimo najboljšo kakovost.

Ste se zato povezali s servisno mrežo Service MAXX?

Tudi zato. Mreža Service MAXX nam zagotavlja kakovostno tehnično podporo, izobraževanje o najnovejših tehnologijah in servisnih postopkih ter pomaga pri marketinških aktivnostih. Pri Service MAXXu smo dobri dve leti in pol in smo zadovoljni. Bili smo čisto med prvimi.

Kaj je poleg Honde še vaša posebnost?

Morda to, da so pri nas v sprejemni pisarni ženske. To je všeč predvsem ženskim strankam, ki se lahko tako bolj sproščeno pogovorijo o tem, kar njihovo vozilo potrebuje.

Ste imeli s strankami kakšno posebno prigodo?

Morda to, da so nam ukradli avto. Zgodilo se je, da je stranka odpeljala vozilo na testno vožnjo in je potem ni bilo več nazaj. Obvestili smo kriminaliste in policijo, ki pa stranke niso našli. Potem smo najeli zasebne kriminaliste in po 14 dneh so človeku vendarle prišli na sled. V tem času je z našim vozilom naredil okoli 5000 km. Potem se je podobno zgodilo še enkrat, ko je stranka svojo Hondo pripeljala na popravilo, vzela nadomestni avto in ga ni pripeljala nazaj. 10 dni se ni se javljala na telefon, potem pa smo izvedeli, da dela na občini v Postojni. Šli smo na parkirišče pred občino in z rezervnim ključem svoj avto 'ukradli nazaj'. Ko smo se odpeljali, so nas že po pol ure klicali kriminalisti: »Ste vi ukradli avto?«

Slišali smo, da je pri vas 'delal' tudi Borut Pahor.

Borut Pahor nas je obiskal v času pred zadnjimi predsedniškimi volitvami. Bilo je zabavno, spili smo kavo, se pogovorili, potem pa nam je pomagal. Oblečen v delovno obleko je v celoti opral in posesal avto ter asistiral pri nekem popravilu. Vse to je bilo v promocijske namene, v okviru njegove kampanje.

Še vaš nasvet za stranke.

V jesenskem času, ko so ceste vlažne, še toliko bolj potrebujemo brezhibne zavore. Če cvilijo in škripajo, je potreben servisni pregled. Tudi nizek, mehek ali pretrd zavorni pedal ter vklopljena opozorilna lučka zavornega sistema so znaki, da mora stranka brez odlašanja obiskati servis.

Še danes se prijavite na servisni pregled!

Za prijavo na servis nas pokličite na številko
080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

Servisne storitve (servis AVTO AMBROŽ)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.