Service MAXX - AS AVTOMOBILI SKORNŠEK d.o.o.

4,4
4,4 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
| Komentarjev : 12
Ocena: 4,4 (Št. ocen : 64)

Cesta Simona Blatnika 20, 3320 Velenje, Slovenija

Odpiralni čas:
Pon - Pet:08:00 - 12:00
 13:00 - 17:00
Sobota:08:00 - 12:00

Certifikati in specialnosti

  • pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Kia in Mazda
  • storitve ožičenja za vse vrste in znamke vozil

Član pooblaščene servisne mreže

KIA Mazda
Načini plačila:
Brezplačna št. za naročanje:

Aktualni servisni kuponi serviserja (servis AS SKORNŠEK)

Izkoristite servisne ugodnosti in poskrbite za varno vožnjo. Število kuponov je omejeno in veljajo kratek čas. Ob prijavi na izbrani servis preverite ponudbo kuponov, saj posamezni servisi ne nudijo vseh.

Mnenja in ocene strank (servis AS SKORNŠEK)

4,4
4,4 od 5 zvezdic
5 zvezdic:
4 zvezdice:
3 zvezdice:
2 zvezdici:
1 zvezdica:
Ocena: 4,4 (Št. ocen : 64)
MARKO ANŽELAK
26.04.2019
Zelo korekno in prijazno osebje
(Anonimen)
26.01.2017
Sem zadovoljen!
(Anonimen)
21.12.2016
Zadovoljen z opravljenim servisom.
(Anonimen)
14.11.2016
Zelo zadovoljni z opravljenim servisom. Še pridemo in tudi drugim bomo priporočili obisk servisa pri vas.
(Anonimen)
01.07.2016
ljubezniv kvaliteten in strokovno narejen pregled vozila. sem zelo zadovoljen z storitvijo in pristopom uslužbenca.se bom še vračal v servis po usluge in sem tudi priporočal ostalim.hvala in lp
(Anonimen)
30.05.2016
Hvala za prijaznost.
(Anonimen)
10.05.2016
Zelo zadovoljen !
(Anonimen)
06.05.2016
Zadovoljna s storitvijo!
(Anonimen)
21.01.2016
Zelo zadovoljen.
(Anonimen)
21.10.2015
zadovoljen.priporočam tudi drugim.
(Anonimen)
25.07.2015
Res ste odlični in profesionalni. Hvala vam.
(Anonimen)
23.07.2015
zadovoljen sem z opravljenim delom za cisto desetko.
prijaznost osebja vise nego odlicna.
hvala.

Spoznajte naš servisni center (servis AS SKORNŠEK)

Center Service MAXX – AS Avtomobili Skornšek iz Velenja deluje od leta 1999. Začeli so kot pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamke Mazda, se z leti razvijali in v 2011 postali še pooblaščeni prodajalec in serviser za vozila južnokorejske znamke Kia. Podjetje, znano tudi po odličnih storitvah avtoelektrike, z združenimi močmi vodita oče in hči, Stane in Melani Skornšek. Govorili smo z direktorjem Stanetom Skornškom.

Stane Skornšek

direktor Service MAXX -
AS AVTOMOBILI SKORNŠEK d.o.o.
Povezani ste z Mazdo, Kio in Service MAXXom. Kaj ponuja vaš center?

Tako je, smo pooblaščeni prodajalec in serviser vozil znamk Kia ter pooblaščeni serviser za vozila Mazda, poleg tega pa servisiramo tudi vozila ostalih znamk. Nudimo tudi storitve ožičenja za vse vrste in znamke vozil. Poleg originalnih nadomestnih delov za znamki Kia in Mazda ponujamo širok spekter delov in dodatne opreme drugih priznanih proizvajalcev. Smo tudi člani mreže Service MAXX, zato na servisne storitve in vgrajene nadomestne dele zagotavljamo 12-mesečno jamstvo.

Poleg tega veljate za strokovnjake za avtoelektriko. In starodobnike.

Za nemškega partnerja opravljamo storitve avtoelektrike za starodobnike in smo edini v Evropi, ki to zares obvladamo v tej obliki. Tudi sicer servisiramo veliko oldtimerjev, ki so moja 'mala ljubezen'. Tukaj prav tako prednjačimo – v Sloveniji se le malo servisov ukvarja s starodobniki, saj je včasih težko priti do ustreznih nadomestnih delov. Sicer pa smo se pred kratkim pričeli ukvarjati tudi s predelavo vozil na električni pogon, saj v tem vidimo bodočnost avtomobilizma.

Kakšno strukturo strank imate?

Pretežno so iz Slovenije, prihajajo pa tudi iz Hrvaške in Avstrije. Morda bi izpostavil, da imamo veliko ženskih strank, ki nam zaupajo. Nismo eden tistih servisov, v katerih se dobro počutijo samo moški. Ko k nam pridejo voznice, se jim posvetimo, jim vse razložimo in si vzamemo čas zanje. Če katera od strank želi, njen avto tudi odpeljemo na tehnični pregled in uredimo vso birokracijo, tako da jo odvežemo vseh skrbi.

Morda k vam ljudje prihajajo raje, ker imate terapevtske pse?

Smo kužkom zelo prijazen servis, saj kar trije pogosto 'prihajajo v službo'. Moja hči Melani, ki prav tako dela v našem centru, ima tri terapevtske pse, katere lahko srečate tu. Vsi so zelo prijazni in iščejo družbo ljudi. Vedno se potikajo kje po naših prostorih. To je nekakšna dodana vrednost, da se pri nas stranke – in njihovi otroci - počutijo prijetneje.

Kako gledate v prihodnost podjetja?

Zavedamo se, da so poleg tehnične opremljenosti za uspešno poslovanje ključni zaposleni. Zato se izobražujemo, tako skozi usposabljanja mreže Service MAXX, katere člani smo, kot po programih blagovnih znamk Mazda in Kia. Želimo izboljšati raven svoje strokovnosti in se pripraviti na izzive, ki nas čakajo.

Vaše delo ni enolično. Ste kdaj doživeli kako posebej zanimivo prigodo?

Ena izmed zanimivejših prigod je z lanskega rallyja Peking To Paris Motor Challenge, ki pelje skozi 11 držav in tudi skozi Slovenijo. Lani, ko je skozi državo pripeljala karavana okoli 100 starodobnikov, so nas na pomoč poklicali iz Velenja. Imenitnemu Fordu coupe letnika 1962 se je pokvaril menjalnik, ki smo ga potem tudi popravili.

Še vaš nasvet za stranke, morda kaj s področja avtolektrike.

Sklopi avtomobila, ki so najbolj občutljivi in se hitro poškodujejo, so električni in elektronski. Teh sklopov je pri avtu veliko, za varno vožnjo pa morajo delovati prav vsi. Posebej pomemben je akumulator, ki lahko odpove v neugodnem trenutku. Pri nas lahko stranke poskrbijo za njegovo ugodnejšo zamenjavo.

Oglejte si video:

Še danes se prijavite na servisni pregled!

Za prijavo na servis nas pokličite na številko
080 62 99 ali se prijavite preko spleta.

 

Servisne storitve (servis AS SKORNŠEK)

 

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.