Skrbimo za naravo

V Service MAXXu spoštujemo okolje. Pri našem delu vsak dan nastajajo odpadki, zato veliko pozornosti namenimo recikliranju. Iz vsakega vozila odstranimo odpadne dele na okolju prijazen način in jih v največji mogoči meri pripravimo za reciklažo.

Zelena zaveza

V centrih Service MAXX se ekologiji posvečamo z veliko mero predanosti. Pri servisiranju avtomobilov se srečujemo s številnimi odpadki, ki nastajajo med mehanskimi, kleparskimi, ličarskimi, vulkanizerskimi in diagnostičnimi popravili ter med servisiranjem klimatskih naprav.

Reciklaža zato sodi med ključne procese našega delovanja. Vse odpadke iz avtomobila odstranimo na za okolje neobremenjujoč način in jih v največji meri pripravimo za nadaljnjo reciklažo v za to usposobljenih centrih. Tako prispevamo k manjšemu trošenju potencialno uporabnih snovi ter nižji porabi svežih surovin in energije. Hkrati pa tudi poskrbimo za manjše onesnaženje zraka, vode in zemlje, ki bi sicer nastalo zaradi zažiganja odpadkov, njihovega spuščanja v kanalizacijo in divjega odlaganja.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.