servis maxx 12 mesečno jamstvo

Menjava olja in filtra že od 39,90€*

Izkoristite fiksno ceno storitev in zajamčeno kakovost brez neprijetnih presenečenj!

 

Menjava olja in filtra

Menjava olja in filtra

  Najboljša izbira  

Menjava olja in filtra

Menjava olja in filtra

+ Pregled 30 točk vozila

 

Menjava olja in filtra

Menjava olja in filtra

+ Pregled 50 točk vozila
*Velja samo za prijave prek servicemaxx.si. Cene se razlikujejo glede na model vozila. Storitev plačate na izbranem servisu.
12-mesecno-jamstvo
ohrani-tovarnisko-garancijo
voznikom-prijazni-servis
service maxx menjava olja avatar
“Zelo sem zadovoljna, ker sem že vnaprej seznanjena z ceno, kar me je prej motilo, da nisem NIKOLI vedela koliko bo stalo, spraševati vnaprej pa je neprijetno.”
servicemaxx stars
-- Marjana Šmajs
service maxx menjava olja avatar
“Super zadovoljen nad storitvijo in prijaznostjo osebja. Dobil sem še nadomestno vozilo za čas servisiranja in mi tako ni bilo potrebno čakati. Priporočam!”
servicemaxx stars
-- anonimen
service maxx menjava olja avatar
"Zelo sem bil zadovoljen z vašo prijaznostjo in uslužnostjo. Vsekakor pa imate cenovno najbolj ugodne storitve."
servicemaxx stars
-- Igor Babnik
service maxx menjava olja avatar
“Z dogovorjenim datumom za servis in samim servisom sem bila zelo zadovoljna, opravljen je bil tudi pregled vozila, o potrebnih dodatnih popravilih sem bila obveščena, dobila sem tudi popis potrebnih del. Zelo korektno in hitro!”
servicemaxx stars
-- Kutin Bojana

5 koristi menjave olja

Z menjavo olja do nižje porabe goriva.

Motor vozila sestavljajo premični deli, ki morajo biti ustrezno naoljeni, da se ne poškodujejo. Za to skrbi motorno olje, ki pa se skozi čas izrabi ter zamaže s prahom in delci. Takšno staro olje zmanjšuje delovanje motorja in njegovo moč, uničuje kilometrino ter skrajša njegovo življenjsko dobo.

Skratka menjava olja ima ogromno koristi za vaše vozilo. Pripravili smo 5 super razlogov, zaradi katerih se vam splača že danes odpeljati po novo olje.

  • Nižja poraba goriva. Zaradi večje naoljenosti novo olje zmanjšuje trenje, ki upočasnjuje motor.
  • Boljše delovanje motorja. Menjava pripomore k temu, da so premični deli motorja naoljeni in čisti, zaradi česar je vožnja bolj gladka in mirna, hkrati pa motor obdrži svojo moč.
  • Brez umazanije. Staro olje vsebuje umazanijo, ki lahko poškoduje motor, posebej če veliko vozite po umazanih cestah. Menjava olja umazaniji prepreči dostop do motorja, pri tem pa višja kakovost olja zagotovi večjo čistost motorja.
  • Daljše življenje motorja. Sveže olje ščiti motor pred škodljivimi delci in izboljša njegovo delovanje.
  • Manj emisij. Sveže olje bolje absorbira delce in prispeva k manjšemu onesnaževanju okolja. Tako je vaš avto okolju prijazen, hkrati pa se izognete težavam pri tehničnem pregledu, kjer se preverjajo emisije.

Redna menjava olja je zato odlična investicija – in povrhu ni draga.

Naš servisni strokovnjak
Eržen Robert
MEHANIK LETA
servis zakaj ravno mi

Zakaj ravno pri nas?

Pri Service MAXX verjamemo, da morajo biti servisne storitve kakovostne in hkrati cenovno dostopne, servisna izkušnja pa za voznike vrhunska!

V servisni mreži Service MAXX smo v želji, da bi strankam zagotovili brezhibno storitev, preverjene servisne centre iz vse Slovenije združili pod eno znamko.

Za njihovo kakovost skrbi naša lastna akademija, edina tovrstna v Sloveniji, ki jo sestavlja kar 8 inštruktorjev z različnih strokovnih področij.

Tako smo voznikom olajšali izbiro, saj v vsakem od svojih centrov zagotavljamo kakovosten servis, prijazno storitev in ugodne cene. Service MAXX povezuje tako pooblaščene kot nepooblaščene servisne centre, vsem pa so skupni predanost strankam, strokovnost in ugled v lokalnem okolju.

Na vse storitve in vgrajene dele zagotavljamo 12-mesečno jamstvo.

Vaš avto pri nas vselej ohrani garancijo, saj uporabljamo originalu enakovredne certificirane nadomestne dele.

V Service MAXXu smo profesionalci in entuziasti, ki se nenehno izobražujemo. Imamo lastno MAXX akademijo, kjer svojim serviserjem posredujemo znanje o najnovejših tehnologijah in najzahtevnejših postopkih.

Zato ne odlašajte. Naročite se na menjavo olja in filtra pri vam najbližjem Service MAXX serviserju.

zagotovljena-kakovost Kakovostno
landing-oil-change/prihrani Ugodno
Hitro

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.