V Service MAXXu se tega dobro zavedamo. Da bi stopali v koraku s časom in vam lahko zagotovili najbolj kakovostne storitve, svoje serviserje o električnih in hibridnih vozilih izobražujemo na MAXX Akademiji, ki deluje v okviru mreže Service MAXX. Akademijo vodijo najboljši inštruktorji, ki serviserje usposabljajo na vseh področjih diagnostičnih in servisnih postopkov pri novih vozilih.

Za še višjo raven storitev na področju novih vozil pa smo se pri Service MAXXu nedavno povezali tudi z Inštitutom za diagnostiko in vzdrževanje motornih vozil Metron. Skozi sodelovanje s tem uveljavljenim partnerjem bomo serviserjem mreže Service MAXX zagotovili še več znanj na področju električnih in hibridnih vozil, strankam pa še boljšo storitev.

Strokovnjaki inštituta Metron bodo od januarja 2019 naprej za serviserje mreže Service MAXX izvajali sklop izobraževanj na temo električnih in hibridnih vozil, z opravljenim šolanjem pa bodo serviserji prejeli certifikat za usposobljenost za servisiranje tovrstnih vozil.

Ne spreglejte

Avtomobilska industrija in servisiranje vozil se danes intenzivno spreminjata. Ker število in raznovrstnost električnih in hibridnih vozil nenehno rasteta, se pojavlja potreba po čisto novih servisnih znanjih, ki doslej niso bila potrebna.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.