Več
Več
close

Ekipa inštruktorjev

Vse naše inštuktorje odlikujejo dolgoletne izkušnje pri delu v avtomobilski panogi. Imajo vrhunska tehnična, psihološka, prodajna in organizacijska znanja, ki jih nenehno izpopolnjujejo. Tu so zato, da vam pomagajo delati še bolje in učinkoviteje.

Strokovno ozadje: Frank je izjemno izkušen strokovnjak, ki je v karieri delal z več kot 25.000 menedžerji iz 28 držav. Težišče njegovih usposabljanj je učenje, kako oddelke rabljenih vozil narediti dobičkonosne. Frank v avtomobilski industriji dela že vse življenje. Kot najstnik je pričel s čiščenjem servisnih orodij, potem pa je postopoma napredoval do vodje izobraževanj. Je odličen predavatelj, ki pritegne z nalezljivo karizmo. S svojim obsežnim znanjem nenehno obiskuje različna avtomobilska zastopstva oz. njihove oddelke rabljenih vozil, kjer predava, svetuje in uči.

Strokovno ozadje: Boris ima 19 let izkušenj v prodaji vozil različnih avtomobilskih znamk. Pri Toyoti, Kii, Saabu in SsangYongu je delal na različnih mestih – kot prodajni svetovalec, vodja prodaje in vodja prodajno- servisnega centra. Zadnjih 5 let deluje kot prodajni trener za področje regije Adria. Je certificiran vodja prodaje in strokovnjak blagovne znamke za vozila Kia.

Strokovno ozadje: Matjaž že dobro desetletje dela kot tehnični inštruktor. Je strokovnjak za znamke Kia, SAAB in SsangYong. V preteklosti je bil zaposlen kot tehnični koordinator za znamko Renault, veliko pa je delal tudi z vozili Opel in Chevrolet. Ima bogate izkušnje z ameriškimi znamkami Chrysler, Jeep in Dodge, s katerimi dela še danes.

Strokovno ozadje: V okviru svojih 20-letnih izkušenj z vozili znamke Volvo je bil Kristjan 8 let zaposlen kot tehnični inženir Volvo. Opravil je mojstrski izpit za avtoserviserja, hkrati pa je tudi visokonapetostni strokovnjak za hibridna in električna vozila.

Strokovno ozadje: Roland je 13 let delal kot servisni trener pri znamki Volkswagen, bogate izkušnje pa ima tudi z vozili znamk Audi, Volkswagen, Škoda, Seat in Kia. Je visokonapetostni ekspert za hibridna in električna vozila. Ima certifikat za delo z vozili na plinski pogon (LPG) in vozili na stisnjen zemeljski plin (CNG).

Strokovno ozadje: Marko si je pri delu profesionalnega prezentatorja, ki ga je opravljal 5 let, pridobil bogate izkušnje iz retorike in poslovne komunikacije. Ima 23 let delovnih izkušenj v prodaji, v glavnem na področju medpodjetniškega polovanja (B2B), krajši čas pa je delal tudi v avtomobilski branži. Zaključil je akademijo '100 top tržnikov', ki jo izvaja podjetje Lisac&Lisac.

Strokovno ozadje: Stanislav ima 14 let izkušenj v avtomobilski panogi. Kot trener prodaje in komunikacije je bil zaposlen v svetovalni družbi Mercuri International. V podjetju Koncept d.o.o. je delal z znamkami Kia, Hyundai in GM Opel, trgovskima družbama Petrol in Mercator ter z Adriatic Slovenica. Je avtor izboljšav na področju prodaje (B2B in B2C), vodenja in motiviranja. Pri svojem delu udeležence spodbuja k izmenjavi znanj, izkušenj in pogledov.

88 % servisnih centrov svoje zaposlene že izobražuje.
1080 serviserjev je na prihodnost pripravljenih. Ste vi?

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.