Certifikati MAXX akademije

Certifikati Service MAXX so potrdila o uspešno opravljenem usposabljanju na naši izobraževalni instituciji MAXX akademija, ki poleg tehničnega znanja dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih. So informacija in zagotovilo za potrošnika, da lahko pričakuje brezhibno kakovost opravljenih storitev in visoko raven obravnave.

Srebrni certifikat Service MAXX

Srebrni certifikat Service MAXX priča, da je podjetje pridobilo višja strokovna znanja s področij vzdrževanja vozil ter delovanja električnih sistemov vozil.

Certifikat obenem potrjuje, da je podjetje osvojilo veščine komuniciranja s strankami, dosega visok odstotek zadovoljstva svojih strank ter je odlično ocenjeno pri t. i. skrivnostnem nakupu, ki v celoti anonimno analizira kakovosti storitev.

Več o certifikatu

Popravilo rabljenih vozil z MAXX jamstvom

Z mehaničnimi, kleparskimi, ličarskimi in vulkanizerskimi storitvami prijazno in strokovno poskrbimo za vse potrebe vašega vozila in vašo varno vožnjo, avto pri nas ohrani jamstvo, saj smo usposobljeni za najvišjo raven servisiranja rabljenih vozil.

Servisna mreža

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.