Pozdravljen

S Service MAXX lahko prihranite! Včlanite se v MAXX Club in koristite servisne ugodnosti.

Želim prihraniti

Skrbimo za visoko raven znanja in opravljenih storitev.

MAXX akademija je namenjena vsem tistim, ki želite servisne storitve opravljati na še višji ravni. Na njej vam usposobljeni inštruktorji posredujejo znanje o najnovejših tehnologijah, diagnostiki in reševanju najzahtevnejših servisnih postopkov. Akademija je za imetnike franšize Service MAXX brezplačna.

Certifikati MAXX akademije

Certifikati Service MAXX so potrdila o uspešno opravljenem usposabljanju na naši izobraževalni instituciji MAXX akademija, ki poleg tehničnega znanja dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih.

Razpisana usposabljanja

Na usposabljanjih vam posredujemo najnovejša znanja s področja servisiranja vozil z motorji z notranjim zgorevanjem, električnih in hibridnih vozil, vozil na plinski pogon in vozil na stisnjen zemeljski plin. Za vas smo pripravili usposabljanja iz avtomobilske panoge, prodaje, marketinga, poslovne komunikacije in vodenja.

Ekipa inštruktorjev

Vse naše inštuktorje odlikujejo dolgoletne izkušnje pri delu v avtomobilski panogi. Imajo vrhunska tehnična, psihološka, prodajna in organizacijska znanja, ki jih nenehno izpopolnjujejo.

Prihodnost servisiranja

Trendi v avtomobilski industriji se zelo hitro spreminjajo. V avtomobile se vse bolj seli tehnologija, ob kateri vloga klasične mehanike bledi.
Vse te spremembe od serviserjev zahtevajo novo znanje s področja servisiranja, ki ga v mreži Service MAXX zagotavljamo skozi usposabljanja.

Novice

V mreži Service MAXX prirejamo tudi večje izobraževalne dogodke in konference. Na njh gostimo vrhunske strokovnjake iz avtomobilskega sveta. Udeležencem tako zagotavljamo najbolj kakovostno znanje, obenem pa se med seboj srečujemo.

Vsak teden nove servisne ugodnosti

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.

Sodelujemo s preko 600 znamkami