Pozdravljen

S Service MAXX lahko prihranite! Včlanite se v MAXX Club in koristite servisne ugodnosti.

Želim prihraniti

Ustvarjamo mehanike leta.
Mehanik leta 2017 se izobražuje na MAXX Akademiji

Veliki zmagovalec izbora Mehanik leta 2017, ki ga organizirata spletna stran zurnal24.si in revija Mehanik in voznik, je Robert Eržen iz centra Service MAXX - Avtoservis Eržen iz Škofje Loke.

Certifikati MAXX akademije

Certifikati Service MAXX so potrdila o uspešno opravljenem usposabljanju na naši izobraževalni instituciji MAXX akademija, ki poleg tehničnega znanja dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih.

Razpisana usposabljanja

Na usposabljanjih vam posredujemo najnovejša znanja s področja servisiranja vozil z motorji z notranjim zgorevanjem, električnih in hibridnih vozil, vozil na plinski pogon in vozil na stisnjen zemeljski plin. Za vas smo pripravili usposabljanja iz avtomobilske panoge, prodaje, marketinga, poslovne komunikacije in vodenja.

Ekipa inštruktorjev

Vse naše inštuktorje odlikujejo dolgoletne izkušnje pri delu v avtomobilski panogi. Imajo vrhunska tehnična, psihološka, prodajna in organizacijska znanja, ki jih nenehno izpopolnjujejo.

Prihodnost servisiranja

Trendi v avtomobilski industriji se zelo hitro spreminjajo. V avtomobile se vse bolj seli tehnologija, ob kateri vloga klasične mehanike bledi.
Vse te spremembe od serviserjev zahtevajo novo znanje s področja servisiranja, ki ga v mreži Service MAXX zagotavljamo skozi usposabljanja.

Novice

V mreži Service MAXX prirejamo tudi večje izobraževalne dogodke in konference. Na njh gostimo vrhunske strokovnjake iz avtomobilskega sveta. Udeležencem tako zagotavljamo najbolj kakovostno znanje, obenem pa se med seboj srečujemo.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.

Sodelujemo s preko 600 znamkami