Ustvarjamo mehanike leta.

Mehanik leta 2017 se izobražuje na MAXX Akademiji

Nova znanja, ki so pri servisiranju vse bolj nujna, v mreži Service MAXX zagotavljamo na MAXX Akademiji. Njeno kakovost dokazujejo zmage udeležencev na neodvisnih tekmovanjih. Aktualen primer je Robert Eržen iz centra Service MAXX - Avtoservis Eržen iz Škofje Loke, veliki zmagovalec izbora Mehanik leta 2017, ki ga organizirata spletna stran zurnal24.si in revija Mehanik in voznik.

Certifikati MAXX akademije

Certifikati Service MAXX so potrdila o uspešno opravljenem usposabljanju na naši izobraževalni instituciji MAXX akademija, ki poleg tehničnega znanja dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih.

Razpisana usposabljanja

Na usposabljanjih vam posredujemo najnovejša znanja s področja servisiranja vozil z motorji z notranjim zgorevanjem, električnih in hibridnih vozil, vozil na plinski pogon in vozil na stisnjen zemeljski plin. Za vas smo pripravili usposabljanja iz avtomobilske panoge, prodaje, marketinga, poslovne komunikacije in vodenja.

Ekipa inštruktorjev

Vse naše inštuktorje odlikujejo dolgoletne izkušnje pri delu v avtomobilski panogi. Imajo vrhunska tehnična, psihološka, prodajna in organizacijska znanja, ki jih nenehno izpopolnjujejo.

Prihodnost servisiranja

Trendi v avtomobilski industriji se zelo hitro spreminjajo. V avtomobile se vse bolj seli tehnologija, ob kateri vloga klasične mehanike bledi.
Vse te spremembe od serviserjev zahtevajo novo znanje s področja servisiranja, ki ga v mreži Service MAXX zagotavljamo skozi usposabljanja.

MAXX akademija novice

V mreži Service MAXX je vedno kaj novega. Poročamo o vsebinskih novostih iz naših centrov, posredujemo mnenja strank in vas obveščamo o aktualnih ugodnostih.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.