Vaše vozilo pri nas ohrani tovarniško garancijo

Da tovarniška garancija ostane veljavna, vam vozila ni treba servisirati pri pooblaščenem servisu. Izbira servisa je vaša odločitev. Vsi MAXX Exclusive servisni centri, vključeni v mrežo Service MAXX, zagotavljajo enotno garancijo na storitev. Zato garancija ni kriterij izbire – pri vsakem serviserju je enaka.
Aktivacija jamstva
Kakšni so garancijski pogoji?

Vsak od servisnih centrov Service MAXX zagotavlja strokovno storitev, pri nadomestnih delih pa vam nudi izbiro med originali in deli primerljive kakovosti drugih priznanih proizvajalcev, s čimer vaše vozilo ohrani tovarniško garancijo. Za vse servisne storitve ter popravljene ali zamenjane dele vam je zagotovljeno 12-mesečno jamstvo.

12-mesečno jamstvo na vse storitve in nadomestne dele

Vsi servisni centri Service MAXX storitve izvajajo skladno z natančno določenimi standardi in najvišjimi jamstvenimi zagotovili. Nudijo 12-mesečno jamstvo na servisno storitev in vse v okviru storitve vgrajene nadomestne dele. Jamstvo ne zajema delov, podvrženih normalni obrabi. Najvišji znesek jamstva je opredeljen individualno in se načeloma nanaša na višino stroška servisne storitve, ki ni bila opravljena v ustrezni meri oziroma je zaradi nje prišlo do morebitne okvare. Jamstvo ne vključuje morebitnih stroškov prehrane, prenočitev in prevoza. Škoda tudi ni povračljiva zaradi mirovanja vozila, med obravnavo vloge in v času popravila.

12-mesečno jamstvo velja v primeru normalne uporabe vozila skladno s priporočili proizvajalca. Ne velja v primerih nepravilne, neprevidne, malomarne ali neustrezne rabe vozila, predhodnih nestrokovno izvedenih popravil, izgube različnih tekočin, pojava vibracij in rahlih šumov, ki ne vplivajo na funkcionalnost ali uporabnost vozila, napačne oskrbe z gorivom, prisotnosti nečistoč v gorivu, pritoka vode v sesalni sistem motorja, slabe kakovosti pogonskega plina, neizvedenih rednih ali izrednih vzdrževalnih del ter zunanjih vzrokov, kot so električni udar, poskus kraje, trk, zdrs iz vozišča in požar.

MAXX akademija in certifikati, za najvišje standarde servisiranja

Zaposleni v servisnih centrih Service MAXX svoje znanje redno izpopolnjujejo na MAXX akademiji, ki deluje pod okriljem Service MAXXa. Na njej inštruktorji posredujejo znanje o najnovejših tehnologijah, diagnostiki in reševanju najzahtevnejših servisnih postopkov. MAXX akademija podeljuje tudi certifikate Service MAXX. Ti potrjujejo uspešno opravljena usposabljanja, poleg tehničnega znanja pa dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih. Strankam certifikati zagotavljajo, da lahko v posameznem servisnem centru pričakujejo brezhibno storitev in visoko raven obravnave. <

Vaše vozilo ohrani tovarniško garancijo

Avtomobilska garancija ne zahteva vgradnje originalnih nadomestnih delov, ampak se pri vzdrževanju vozila lahko uporabijo tudi drugi ustrezni in homologirani deli, ki so originalom enakovredni. Praviloma gre za popolnoma enake dele, ki jih izdelujejo isti proizvajalci, nimajo pa njihove oznake in so zato cenejši.

Aktivacija jamstva

Rešitev en dva tri

Pri Service MAXX verjamemo, da morajo biti servisne storitve kakovostne, cenovno dostopne, servisna izkušnja pa voznikom prijetna.

Hitra prijava na servis
Napredna MAXX prijava na servis
Prijava preko kalkulatorja cen

Vaš avto, vaša izbira.

Kam zapeljati vozilo – na pooblaščeni servis ali v neodvisno servisno delavnico? Odločitev je povsem vaša, brez posledic za tovarniško garancijo. Servisni center, kjer bodo poskrbeli za zanj, lahko izberete svobodno. Vaše izbire nihče ne sme pogojevati z veljavnostjo garancije, saj vas pri tem ščiti evropska regulativa, revidirana v letu 2010. Po njej svojega vozila med garancijsko dobo niste več dolžni vzdrževati pri pooblaščenem serviserju, ampak ga lahko servisirate drugje, pri čemer garancija ostaja neokrnjena.

[PRENOS PRIROČNIKA]

Priročnik za ohranitev tovarniške garancije

Avtomobilska garancija med drugim predpisuje, da mora neodvisni serviser nadomestne dele vgrajevati skladno s predpisi proizvajalca vozila. V priročniku podrobno navajamo vse, na kar morate biti kot lastnik vozila pozorni, da vaše vozilo ohrani tovarniško garancijo.

Po veljavni evropski regulativi avtomobilska garancija namreč ne zahteva vgradnje originalnih nadomestnih delov, ampak se pri vzdrževanju vozila lahko uporabijo tudi drugi ustrezni in homologirani deli, ki so originalom enakovredni. Praviloma gre za popolnoma enake dele, ki jih izdelujejo isti proizvajalci, nimajo pa njihove oznake in so zato cenejši.

Pri servisiranju v mreži Service MAXX vaše vozilo ohrani garancijo, saj uporabljamo originalne in originalu enakovredne nadomestne dele uveljavljenih proizvajalcev, z znanim poreklom in popolno sledljivostjo. Sodelujemo z največjimi dobavitelji, kot so Beru, Bosch, Delphi, Denso, Exide, Hella, Honeywell, Johnson Controls, Mahle, Mann Filter, NGK, Osram, Philips, Valeo in mnogi drugi. Prav vsi med njimi sodelujejo z najpomembnejšimi avtomobilskimi proizvajalci. Z njihovimi kakovostnimi izdelki vam zagotavljamo storitev, s katero bo vaše vozilo varno in zanesljivo, vzdrževanje veliko cenejše, garancija pa ohranjena.

G.Zalarja moram pohvaliti, ker se je izjemno potrudil z organizacijo popravila in zagotovil usposobljenega mehanika daleč pred predvidenim rokom. Izjemno sem zadovoljen tudi z obsegom priporočil v zvezi z vzdrževanjem vozila.
Maruško Mitja

V naši družini svoje avtomobile že precej let servisiramo v Avtohiši Snoj. Imamo 4 vozila in prav vsi smo vsakokrat zelo zadovoljni. Glede na to dobro 'statistiko' njihova kakovost gotovo ni naključje.
Stojan Marinko

Ne bom rekel, da sem presenečen, nekako sem to pričakoval, to je to, tako se dela, strokovnost, odnos in nenazadnje cena.
Ošlovnik Robert

Najvišji standardi servisiranja: MAXX akademija in certifikati

Pogoj za veljavnost avtomobilske garancije je tudi strokovnost servisnega izvajalca. V mreži Service MAXX jo zagotavljamo skozi redna usposabljanja na MAXX akademiji, na kateri naši inštruktorji serviserjem posredujejo znanje o najnovejših tehnologijah, diagnostiki in reševanju najzahtevnejših servisnih postopkov.

Servisni centri Service MAXX svoje znanje in kakovost izkazujejo s certifikati Service MAXX o uspešno opravljenem usposabljanju na MAXX akademiji. Certifikati poleg tehničnega znanja dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih, vam pa kot stranki zagotavljajo, da lahko pričakujete brezhibno kakovost servisnih storitev in visoko raven obravnave.

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.