Pozdravljen

S Service MAXX lahko prihranite! Včlanite se v MAXX Club in koristite servisne ugodnosti.

Želim prihraniti

Vaše vozilo pri nas ohrani tovarniško garancijo

Da tovarniška garancija ostane veljavna, vam vozila ni treba servisirati pri pooblaščenem servisu. Izbira servisa je vaša odločitev.

Vaš avto, vaša izbira.

Kam zapeljati vozilo – na pooblaščeni servis ali v neodvisno servisno delavnico? Odločitev je povsem vaša, brez posledic za tovarniško garancijo. Servisni center, kjer bodo poskrbeli za zanj, lahko izberete svobodno. Vaše izbire nihče ne sme pogojevati z veljavnostjo garancije, saj vas pri tem ščiti evropska regulativa, revidirana v letu 2010. Po njej svojega vozila med garancijsko dobo niste več dolžni vzdrževati pri pooblaščenem serviserju, ampak ga lahko servisirate drugje, pri čemer garancija ostaja neokrnjena.

Tako določa javna agencija RS za varstvo konkurence:
http://www.varstvo-konkurence.si/si/ostali_dokumenti/arhiv_odlocb/odlocba347/

[PRENOS PRIROČNIKA]

Priročnik za ohranitev tovarniške garancije

Avtomobilska garancija med drugim predpisuje, da mora neodvisni serviser nadomestne dele vgrajevati skladno s predpisi proizvajalca vozila. V priročniku podrobno navajamo vse, na kar morate biti kot lastnik vozila pozorni, da vaše vozilo ohrani tovarniško garancijo.

Po veljavni evropski regulativi avtomobilska garancija namreč ne zahteva vgradnje originalnih nadomestnih delov, ampak se pri vzdrževanju vozila lahko uporabijo tudi drugi ustrezni in homologirani deli, ki so originalom enakovredni. Praviloma gre za popolnoma enake dele, ki jih izdelujejo isti proizvajalci, nimajo pa njihove oznake in so zato cenejši.

Pri servisiranju v mreži Service MAXX vaše vozilo ohrani garancijo, saj uporabljamo originalne in originalu enakovredne nadomestne dele uveljavljenih proizvajalcev, z znanim poreklom in popolno sledljivostjo. Sodelujemo z največjimi dobavitelji, kot so Beru, Bosch, Delphi, Denso, Exide, Hella, Honeywell, Johnson Controls, Mahle, Mann Filter, NGK, Osram, Philips, Valeo in mnogi drugi. Prav vsi med njimi sodelujejo z najpomembnejšimi avtomobilskimi proizvajalci. Z njihovimi kakovostnimi izdelki vam zagotavljamo storitev, s katero bo vaše vozilo varno in zanesljivo, vzdrževanje veliko cenejše, garancija pa ohranjena.

G.Zalarja moram pohvaliti, ker se je izjemno potrudil z organizacijo popravila in zagotovil usposobljenega mehanika daleč pred predvidenim rokom. Izjemno sem zadovoljen tudi z obsegom priporočil v zvezi z vzdrževanjem vozila.
Maruško Mitja

V naši družini svoje avtomobile že precej let servisiramo v Avtohiši Snoj. Imamo 4 vozila in prav vsi smo vsakokrat zelo zadovoljni. Glede na to dobro 'statistiko' njihova kakovost gotovo ni naključje.
Stojan Marinko

Ne bom rekel, da sem presenečen, nekako sem to pričakoval, to je to, tako se dela, strokovnost, odnos in nenazadnje cena.
Ošlovnik Robert

Najvišji standardi servisiranja: MAXX akademija in certifikati

Pogoj za veljavnost avtomobilske garancije je tudi strokovnost servisnega izvajalca. V mreži Service MAXX jo zagotavljamo skozi redna usposabljanja na MAXX akademiji, na kateri naši inštruktorji serviserjem posredujejo znanje o najnovejših tehnologijah, diagnostiki in reševanju najzahtevnejših servisnih postopkov.

Servisni centri Service MAXX svoje znanje in kakovost izkazujejo s certifikati Service MAXX o uspešno opravljenem usposabljanju na MAXX akademiji. Certifikati poleg tehničnega znanja dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih, vam pa kot stranki zagotavljajo, da lahko pričakujete brezhibno kakovost servisnih storitev in visoko raven obravnave.

Več o certifikatih >

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.

Sodelujemo s preko 600 znamkami