Garancija na storitev

Vsi servisni centri, vključeni v mrežo Service MAXX, zagotavljajo enotno garancijo na storitev. Zato garancija ni kriterij izbire – pri vsakem serviserju je enaka.
Kakšni so garancijski pogoji?

Vsak od servisnih centrov Service MAXX zagotavlja strokovno storitev, pri nadomestnih delih pa vam nudi izbiro med originali in deli primerljive kakovosti drugih priznanih proizvajalcev, s čimer vaše vozilo ohrani tovarniško garancijo. Za vse servisne storitve ter popravljene ali zamenjane dele vam je zagotovljeno 12-mesečno jamstvo.

12-mesečno jamstvo na vse storitve in nadomestne dele

Vsi servisni centri Service MAXX storitve izvajajo skladno z natančno določenimi standardi in najvišjimi jamstvenimi zagotovili. Nudijo 12-mesečno jamstvo na servisno storitev in vse v okviru storitve vgrajene nadomestne dele. Jamstvo ne zajema delov, podvrženih normalni obrabi. Najvišji znesek jamstva je opredeljen individualno in se načeloma nanaša na višino stroška servisne storitve, ki ni bila opravljena v ustrezni meri oziroma je zaradi nje prišlo do morebitne okvare. Jamstvo ne vključuje morebitnih stroškov prehrane, prenočitev in prevoza. Škoda tudi ni povračljiva zaradi mirovanja vozila, med obravnavo vloge in v času popravila.

12-mesečno jamstvo velja v primeru normalne uporabe vozila skladno s priporočili proizvajalca. Ne velja v primerih nepravilne, neprevidne, malomarne ali neustrezne rabe vozila, predhodnih nestrokovno izvedenih popravil, izgube različnih tekočin, pojava vibracij in rahlih šumov, ki ne vplivajo na funkcionalnost ali uporabnost vozila, napačne oskrbe z gorivom, prisotnosti nečistoč v gorivu, pritoka vode v sesalni sistem motorja, slabe kakovosti pogonskega plina, neizvedenih rednih ali izrednih vzdrževalnih del ter zunanjih vzrokov, kot so električni udar, poskus kraje, trk, zdrs iz vozišča in požar.

MAXX akademija in certifikati, za najvišje standarde servisiranja

Zaposleni v servisnih centrih Service MAXX svoje znanje redno izpopolnjujejo na MAXX akademiji, ki deluje pod okriljem Service MAXXa. Na njej inštruktorji posredujejo znanje o najnovejših tehnologijah, diagnostiki in reševanju najzahtevnejših servisnih postopkov. MAXX akademija podeljuje tudi certifikate Service MAXX. Ti potrjujejo uspešno opravljena usposabljanja, poleg tehničnega znanja pa dokazujejo tudi zadovoljstvo strank imetnika certifikata ter odličnost v odnosu do njih. Strankam certifikati zagotavljajo, da lahko v posameznem servisnem centru pričakujejo brezhibno storitev in visoko raven obravnave. <

Vaše vozilo ohrani tovarniško garancijo

Avtomobilska garancija ne zahteva vgradnje originalnih nadomestnih delov, ampak se pri vzdrževanju vozila lahko uporabijo tudi drugi ustrezni in homologirani deli, ki so originalom enakovredni. Praviloma gre za popolnoma enake dele, ki jih izdelujejo isti proizvajalci, nimajo pa njihove oznake in so zato cenejši.

Rešitev en dva tri

Pri Service MAXX verjamemo, da morajo biti servisne storitve kakovostne, cenovno dostopne, servisna izkušnja pa voznikom prijetna.

Hitra prijava na servis
Napredna MAXX prijava na servis
Prijava preko kalkulatorja cen

Sodelujemo s preko 600 znamkami

Prijavite se na novice in prihranite pri servisu vozila

Prijavite se na obveščanje o servisnih ugodnostih.